Нові олівці GlamBee: Дуохромна казк а
GlamBee випустили нову лінійку гелевих олівців для очей Color Shock. Олівці мають дуохромне сяйво, яке створює ефект переливів.
Я не втрималася і дпридбала одразу два олівчика. У відтінку 01 та 02. Давайте я розкажу про них детальніше.
Зручний дизайн та приємна формула
Самі олівці мають зручну форму, яка добре лягає в руку. Олівець м'який, легко наноситься і не розмазується. Проте мушу відзначити, що різні кольори лягають по-різному. Як на мене, відтінок 03 в один шар лягає дуже нерівномірно, шматками. З іншими відтінками таких проблем немає. Проте і це не страшно: достатньо дати першому шару схопитися на шкірі і можна наносити другий шар, який дає такий бажаний рівномірний результат.
Неперевершене сяйво
Дуохромний ефект у олівців дуже яскравий і переливи надають їм особливу чарівність.
01 - переливається від ніжного ефекту вологої шкіри до казкового блакино-рожево-золотого мерехтіння. Мій фаворит.
02 - класичний зелено-рожевий дуохром. Після нашарування виглядає ну дуже яскраво!
03 - була за крок до того, аби не взяти цей фіолетово-синій відтінок. Вживу він виглядає дуже термоядерно та яскраво. Неймовірна краса. Проте боюся, що він не пасуватиме моїм очам.
04 - прекрасний зелено-жовтий. Переливається від глибокого майже бірюзового до неоново-салатового.
05 - єдиний відтінок, який я не зрозуміла. Це металік оливкового відтінку, красивий, але без магії.
Стійкість на висоті
Олівці добре тримаються на повіках без втрати кольору і блиску. Не осипаються, гліттер не опадає на нижню повіку. Стерти їх дуже важко, проте можливо. Після нанесення вони схоплюються за лічені секунди, тому їх можна нашаровувати, як я вже писала вище.
Загалом, я залишилася дуже задоволена новими гелевими олівцями для очей GlamBee Color Shock. Вони мають чудову якість, яскраві кольори та стійке покриття. Я рекомендую їх всім, хто любить експериментувати з макіяжем очей.
Коментарі (0)