Ольга Бабич

Бальзам для губ “Вишня+Шоколад” Lapush

Бальзам для губ “Вишня+Шоколад” Lapush

У попередньому пості я розповідала, як на виставці хотіла придбати бальзам для губ від корейського бренду Laneige, але запізнилася і їх вже розібрали. Тоді я взяла нічну маску для обличчя (читайте попередній відгук).

Але ж потреба у бальзамі для губ не відпала. Я маю тонкі і зазвичай пересушені вуста, тому засоби для догляду за губами - мій маст хев :)

Тому вирішила спробувати бальзамчик для губ від українського бренду Lapush. Я вже знайома із цим брендом. Деякі огляди можна побачити, якщо трохи погортати мою сторіночку :)

Бальзам для губ “Вишня+Шоколад” Lapush
Бальзам для губ “Вишня+Шоколад” Lapush
Бальзам для губ “Вишня+Шоколад” Lapush

Виробник обіцяє, що цей бальзамчик живить шкіру губ, загоює пошкодження і запобігає появі нових, дарує м'якість і гладкість, захищає від негативних факторів довкілля тощо.

Я обрала бальзамчик "Вишня та шоколад". Так як він має делікатне рожеве забарвлення. Це те, що треба, коли не хочеться робити макіяж, а якось замаскувати синюшність вуст, щоб не налякати сусідів та домочадців, необхідно:)

Зі своєю задачею цей бальзамчик однозначно впорався добре. Губи після нього зволожені, насичені.

Ще із плюсів: гарна та добротна баночка, економний розхід, приємна ціна, натуральний склад. Приємний аромат. Смаку немає.

Трохи незвично використовувати для губ саме таку форму бальзаму - у баночці. Бо всі мої попередні засоби були або у вигляді стіків, або тюбику. Цей бальзам можна наносити пальцями, якимись ложечками чи паличками. Але ж і крема для обличчя ми наносимо найчастіше саме у такий спосіб. Тому це просто така особливість, справа смаку :)

Якщо шукаєте бюджетний і дієвий засіб, можна брати.