Missmili

Embryolisse Laboratories Lait-Creme Concentre

Embryolisse Laboratories Lait-Creme Concentre

Привіт)

Осінь в самому розпалі,то час обирати якісний зволожуючий і поживний крем для обличчя

Моя шкіра-комбінована,проблемна,з акне і постакне,маю розширені пори,а також перші вікові зміни.

Також я користуюся ретинолом,тому в дні відпочинку мені потрібен був нейтральний,зволожуючий крем,який би заспокоїв,зволожив і відновив бар‘єр шкіри.

Обрала Embryolisse ,бо бачила багато гарних відгуків,а також актриса Сідні Свіні (з серіалу Ейфорія),яка має також проблемну шкіру,користується цим кремом,і цілком їм задоволена

Embryolisse Laboratories Lait-Creme Concentre

Embryolisse Laboratories Lait-Creme Concentre

У його основі комплекс масел ши, алое вера, також є бджолиний віск і протеїни сої. Крем чудово бореться з сухістю, зволожує шкіру на клітинному рівні та допомагає уникнути пересихання. Завдяки постійному активному зволоженню крем дає змогу підтримувати пружність шкіри та запобігає появі зморшок. Його можна використовувати як базу під макіяж, адже він також звужує пори та вирівнює поверхню обличчя.

Склад:

Aqua (Water). Paraffinum Liquidum. Stearic Acid. Palmitic Acid. Glyceryl Stearate Se. Triethanolamine. Cera Alba (Beeswax). Cetyl Palmitate. Butyrospermum Parkii (Shea) Butter. 1,2-hexanediol. Caprylyl Glycol. Steareth-10. Polyacrylamide. C13-14 Isoparaffin. Parfum (Fragrance). Laureth-7. Propylene Glycol. Tropolone. Hydrolyzed Soy Protein. Aloe Barbadensis Leaf Extract.

Пакування у крема мені сподобалось,мінімалістичне,стильне,в біло-бежевих відтінках,а сам тюбик з кремом в алюмінієвій тубі,таке пакування люблять робити дорогі бренди

В мене версія 30 мл для проби ,так сказати)

Крем білосніжного кольору,має тонкий ненав‘язливий аромат.

Крем має дуже легеньку,навіть трохи рідку консистенцію,можна подумати що він буде занадто легким на осінь-зиму,але це оманливе враження

За рахунок такої консистенції ,він дуже легко розподіляється по обличчю,по к-сті-його потрібно зовсім небагато,розхід дуже малий.

Коли його наносиш на обличчя,вже зразу відчувається наскільки він зволожуючий і поживний,лице миттєво стає як шовковим

Доречі,мені подобається робити на цей крем масаж з шкребком гуаша,бо він не зразу вбирається в шкіру і за рахунок наявності в складі натуральних олій має ковкізть,яка потрібна для такого масажу.

Крем дуже зволожуючий,від нього шкіра дуже м‘яка і еластична,вбирається він не швидко,тому використовую тільки у вечірньому догляді.Також він добре справляється з сухими ділянками на обличчі,достатньо його нанести на ніч,і вже зранку сухості немає.

Крем не викликав ні алергії ,ні якихось інших негативних реакцій.

Як на мене,такий крем підійде для сухої шкіри на день/ніч і для будь-якої іншої за потреби.

Крем чудовий,такий тип кремів я називаю базовими,бо вони нейтральні в своїй дії,тобто класно зволожують і розгладжують шкіру,без негативних наслідків.