Анастасія Фоміна

Порожні пляшечки за вересень🍂

Порожні пляшечки за вересень🍂

Не знаю як вам,а мені дуже подобається рубрика про порожні пляшечки,тому перше число-і традиційний пост про ті продукти,які у мене закінчилися.

Почнемо:

• Шампуні від Mayur:класні,бюджетні,мені підійшли.Багато говорили про них не хочу,бо писала вже окремий допис,скажу одне-це хороший варіант звичайних бюджетних шампунів,які будуть добре справлятися зі своєю функцією.Я більше полюбила той що з маракуєю.
  • Туш Sky High cosmic black від Maybelline:тут без зайвих слів-то любов,а не туш.
  • Пінка для вмивання Under twenty:непогана,чудово підходила для моєї комбінованої,але чутливої шкіри.Класно підійде як на мене для ранкового вмивання,бо мені для вечірнього хочеться чогось більш "миючого".
  • Тонік Hollyskin:суперовий тонік,дуже полюбила його,вистачило надовго та бюджетно,хочу спробувати якийсь інший цього бренду.
  • Лосьйон для тіла Mermade:легкий засіб,дає ефект зволоження,аромат мені сподобався,але як видно прям до самого кінця з пляшечки продукт не дістати.
  • Крем для ніг Greenway:зізнаюсь відверто-для рук він мені більше підійшов,хотілося б більше зволоження та ефекту охолодження,тоді б було б вау.
  • Емульсія для волосся від DeMira:взагалі не зрозуміла цей продукт,він не дає розгладження волоссю,не зволожує,лише має приємний аромат та може трохи полегшити розчісування,однак ним легко переборщити та тоді волосся виглядає брудним.Дуже не сподобався цей продукт.

Ось такі вони мої порожні пляшечки.

Гадаю,що за наступні місяці буде менше порожніх пляшечок,бо я перейшла зараз на продукти як для тіла,так і для волосся в більшому форматі.