yashinoki

Порожні баночки у вересні

Порожні баночки у вересні

Обличчя

Lisa Eldridge Skin Enhancing Treatment Cleanser Що може бути кращим за тестування нових висококласних клензерів? Це моя пристрасть і любов. Цього разу це олія-гель від Лізи Елдрідж, легендарної візажистки, власниці свого бренду декоративки, коштовностей і відтепер догляду, людини з якої і почалося моє занурення в світ косметики. В YouTube є відео, де вона захоплююче розповідає історію створення цієї вмивки і я не скажу краще за неї. Там лише 11 неперевершених інгредієнтів, але родзинкою є використання сапонінів, природного мила з дерев квіллайя та рослини Saponaria officinalis, відомої тим, що її використовували замість мила ще в Давньому Римі. Клензер можна використовувати як зволожувальну маску, залишивши її на обличчі на кілька хвилин. Схожа на мед текстура спочатку густа, але від тепла рук мʼякшає. При контакті з водою емульсифується, перетворюється на молочко і легко змивається.

Votary Clarifying Cleansing Oil - не дивлячись на те, що я фанат бренду, ця олійка всупереч назві не видалася мені особливо придатною для проблемної шкіри з акне, вона, як на мене, була схожа на їхні інші олійки для вмивання. На офіційному сайті її зараз немає, тому я сподіваюсь, що її переформулюють.

Oskia Floral Water - делікатний освіжаючий тонер з гідролатом троянди, гібіскусом, метилсульфонілметаном (MSM) та соком чорної моркви зволожує, заспокоює, знімає подразнення. Чудовий продукт на щодень від улюбленого🇬🇧 бренду. Хочу ще.

Tatcha Water Cream - Незвична текстура густий гель, який при нанесенні перетворюється майже в рідину. Гарно підійде на літо та на увесь рік для тих, в кого жирна шкіра. Формула - легка та зволожуюча, та все ж неідеальна - якщо наносити продукт відразу після щільної сироватки, він не розноситься рівномірно, а збивається в грудки. Список інгредієнтів змушує мене лише зітхати: силікон третій в списку, є алкоголь і віддушка.

Omorovicza Balancing Moisturizer 🐰🌱- я досі посиджую на паркані щодо цього угорського 🇭🇺 бренду. Більшість продуктів, які я у них пробувала непогані, за якістю вище середнього. Зате сам бренд з душком: самі себе називають «люксовим брендом», що відразу дає право завищувати ціни; всі ці тривожні історії від колишніх працівників про неприйнятне ставлення; і знову ж таки країна-виробник. Вибачте, я жива людина, яка дивиться новини з їхніми вкрай ідіотичними і агресивними до України керівниками держави.

Про крем, він саме підходив для мого типу комбінованого шкіри, добре зволожував і не забивав пори. Мав неприємний, майже одеколонний запах. Про покупку не жалкую, але більше не купуватиму.

Odacite Synergie Beauty Mask - глиняна маска для обличчя в порошку з пробіотиками і вітамінами

Drx Aza 20% Azelaic Acid - порада дерматолога в боротьбі з розацеєю і висипами.

Волосся

Ouai Detox Clarifying Shampoo 🐰🌱Чи ти користуєшся шампунями ретельного очищення? Їх радять тим, хто користується продуктами для укладки волосся, сухими шампунями та для тих, у кого особливо масний скальп. Це все про мене і з того, що я пробувала, цей шампунь в моєму топі. Він класно вимиває бруд і жир, при цьому не пересушує волосся і має приємний квітковий аромат. Без SLS, SLES, фталатів і парабенів. Використовую його для першого миття, далі йде звичний шампунь і за ним кондиціонер чи маска. Інші продукти від 🇺🇸 бренду #ouai (читається «Вей»), які сподобались: олійка для волосся і кондиціонер, що не змивається (leave-in conditioner).

@livingproofinc No Frizz Conditioner кондиціонер цієї серії зволожує, розгладжує волосся, знімає пухнастість. Обовʼязково купуватиму ще.

Briogeo Don’t Despair Repair Deep Conditioning Mask - улюблениця багатьох, ця маска з олією шипшини та екстрактом водоростей за текстурою схожою на лосьйон зволожує та покращує волосся, але для мого сухого волосся її ефект був малопомітним.

Bread Hair-mask 🐰маска для кучерявого та хвилястого волосся, але відмінно працювала і на моєму волоссі. Глибоко зволожує та помʼякшує волосся. Без силіконів і сульфатів. Злегка пахне солодкою випічкою (ваніль?)😊

Тіло

Dr. Barbara Sturm V Wash гель для інтимної гігієни

Lancaster Sun Beauty Sublime Tan SPF 15 молочко для тіла, яке використовувала як сонцезахисний крем для рук. Швидко всочується. З блиском. Запах виражений, але приємний.

Дякую , що дочитали до кінця!

Чекаю на коментарі про ваші улюблені продукти у вересні.