Demchenko Alina

Сліпий затест : Calvin Klein Deep Euphoria

Сліпий затест : Calvin Klein Deep Euphoria
Сліпий затест : Calvin Klein Deep Euphoria
Сліпий затест : Calvin Klein Deep Euphoria

В великому пакуночку від Катерини Винник, мене чекав пробник аромату від Calvin Klein. Цей футуристичний дизайн полноформатної пляшечки - завжди мене інтригував, а ось оригінальний аромат, дуже мене відштовхує. Але таке буває і іноді саме фланклери мені довподоби на багато більше. Да почнеться сліпий затест )))

Після першого розпилення, я чую різкий аромат, трошки холодний і пряний, з квітковими нотами. Наче солона вода чи якийсь холодний трав'яний чай. Але це відчуття лише 5-10 секунд. Він наче спогад, з'явився в голові і той же час зник. На зміну йому приходить невеличка гостринка (ця пряність нікуди доречі не зникає) і дуже зрозуміла для мене троянда. Так, троянду я впізнаю дуже чітко і яскраво. Вона трошки суха, прохолодна, наче засушена, але все ж таки солодка. Аромат так і грає - квітковою та солодкою гамою, де домінує троянда і щось різкувате, але все ж таки квіткове. Я вже чула щось схоже, саме цю квітку, але не можу зрозуміти що це.

Аромат має трошки вінтажний присмак , гіркуватий та пряний. Биюсь об заклад - у базі 100% є мускус та пачулі. Саме пачулі робить троянду холодною, пробивається трошки ментоловий та гіркий присмак ( ну ось якось так мені частіше за все і пахне пачулі - і мені це навіть подобається, трав'яниста та холодна гіркота).

Троянда грає для мене своє соло і прикривається ще якимись квітами. Це букет, де вона цариця. Можливо десь, за задньому плані, солодкості додає можливо жасмин чи піоновидна троянда (доречі, а саме вона мені завжди здається холодною але з невеликим натяком на солодощі).

Я була здивованна не почути тут орзідею та водну лілію - фішку класичної версії. Мені здається, що саме ці ноти роблять класичну версію - собою. Але я рада цьому, бо він особливо нічого і не має схожого.

А тепер самий час зазирнути і подивитися ноти і сказати, що я відчуваю, а що ні :

  • Старт : Білий перець ( ось що дає гостроту, я правда ставила на імбир), каскалон ( я правда не знаю що це, як я зрозуміла що це щось водне - давайте просто уявимо що це має щось спільне з відчуттям солоної води), лист мандарина (ну може ось це і дає чайок 😂)
  • Нота серця : чорна троянда ( ну ти тут очікуванна і тебе нічого не може скрити - так, тебе я чую яскраво і чітко), півонія ( я авжеж мала догадки, але не була впевненна, ось зараз коли я знаю про її наявність - відчуваю ) , герань ( от хто дає відчуття вінтажу, дає різкість, але дякую парфумерам - вона не доменує) , жасмин самбак( складно сказати, бо троянда і сама по собі яскраво, а він мабуть лише підсилює цей аромат, але не перебиває і не домінує взагалі, може то і до кращого)
  • Пачулі ( так, чую, добре що не дуже яскраво) , Деревина ( ну я думала там буде сандал, але логіка є - робить аромат більш стриманим і не супер солодким) , мускус ( я не відчуваю його , але чекаю, бо в таких композиціяї ВІН ПРОСТО ЗАВЖДИ Є, це логічно).

Що ж, аромат досить цікавий, як на мене, майже не схожий на класичну версію, хіба що старт такий же різкуватий. Різниця між ароматами колосальна. Можливо через те що я нанесла доволі дозована, фланклер - не так душить, не огортає досить різкими та солодкими нотами. Також, присутність троянди, хоч тут є і герань - мені подобається більше а ніж суміш орхідеї, лотоса і доволі специфічного білоквіта( як я зрозумла - родичем магнолії) . У Deep Euphoria більш знайоме звучання, мені здається що в мене щось схоже навіть є, але в мене більш солодке (Quelques Notes d’Amour чи Oui a l'Amour Yves Rocher - мають щось трошки спільне, мабуть через соло троянди в середини).

Що ж, аромат 100% стійкий ( бо основний текст писала вчора), має шлейф на відстані 30 см так точно, на шкірі доволі довго. Постійно хочеться його нюхати, бо має він щось загадково і дійсно , викликає якусь ейфорію. Він наповнює мене спогадами, дарує тепло і переносить у місце, де нажаль зараз - я не можу бути. Він вечірній, теплий, але не занадто. Ідеальний аромат на вересень або на вечірні , трошки прохолодні прогулянки біля морскього узбережжя. Аромат дає якісь мрії і спокій, а соло троянди - романтику.

Не можу сказати, що він прям запав в мою душу на 100% - в мене просто багато трояндових ароматів. Але він змінив мою думку про всю колекцію Ейфорії, викликав приємні емоції )))

Сліпий затест : Calvin Klein Deep Euphoria
Сліпий затест : Calvin Klein Deep Euphoria