Enkea

Маска Sane

Маска Sane
Маска Sane
Маска Sane

Цей пробник мені поклали до замовлення в якості подарунку. Було цікаво спробувати цю маску, адже раніше я вже пробувала маску цього виробника і вона виявилася непоганою.

Пробника вагою 3 грами мені особисто вистачило на одне використання, наносила плоскою ворсовою кісточкою, можливо, з іншим способом нанесення пробника вистачить на 2 рази ну і звісно на розхід ще впливає товщина нанесення. Текстура кремова на запах також пахне як звичайний крем, ніяких яскраво виражених віддушок, це добре. Наноситься і розподіляється легко. Виробник зазначає, що потрібно залишити її на обличчі на 10-15 хвилин, я тримала 10, відразу після нанесення відчувалось легке пощипування, в зоні висипань та подпазнень, але не критичне. Приблизно з 8-ї хвилин маска починає підсихати і зовсім трохи стягувати шкіру. Змивається швидко і легко без відчуття плівки.

Результат: шкіра приємна на дотик, зволожена. Трохи зменшує та заспокою почервоніння. Жодних негативних реакцій не викликала, на моїй комбінованій проблемній шкіри пори не забила.

Маска хороша , рекомендую спробувати хоча б пробник.

Всім спокійного мирного дня 💙💛 і дякую за увагу ♥️.

Enkea
20
Підписники
0