Alina_Demchenko

Привчаю чоловіка до світа парфумерії. Частина 2: Допомога Мейкап спільноти

Привчаю чоловіка до світа парфумерії. Частина 2: Допомога Мейкап спільноти

Отдже сьогодні, я планую відправити йому всі ці парфумові скарби для затесту і почути його думку що до ароматів. Я не маю уяви що йому можу сподобатись, бо він доволі цікава людина 😂😂😂 Але поки, я можу поділитися суто жіночою думкою на пробники, які з'явились завдяки Катерині. Отдже на затест в нас :

  • This is Him Zadig & Voltaire
  • The Only One Eau de Parfum ( ви зараз в процессі тестування зрозумієте ще один факт про мене - я тупа)
  • The Move Mercedes-Benz
  • Mercedes-Benz Sign

Привчаю чоловіка до світа парфумерії. Частина 2: Допомога Мейкап спільноти
Привчаю чоловіка до світа парфумерії. Частина 2: Допомога Мейкап спільноти

Не буду тягнути інтригу : це жіночий аромат 😂😂😂 Я майже поклала своєму чоловіку жіночий пробник ))) Ну а фотографії то я вже зробила, так що слухайте вже і про нього )

Відразу, після того як ще не розпилючи, я піднесла пробник до носа, я відчула солодкі квіткові ноти.Мабуть моя постковідна проблема з Неролі поступово пропадає, бо цей медовий квітковий аромат вразив мене. Він оговтує ще не доторкнувши до шкіри.

Після розпилення, аромат посилюється кислинкою та свіжістю зеленого яблука та соковитого мандарину. Мабуть на цьому моменті я ще не зрозуміла, що аромат жіночий - він здавався унісексом і в моїй голові я вже купляю йому цей флакон і пшикаюсь ним сама )) Але свіжий шлейф відразу пропав і у гру вступили тропічні ноти, в голові яких стояв спокусливий аромат кокосу, який окутаний тим самим спокусливим неролі, який я почула одразу зі старту, та солодким жасмином. Я знаю, багатьох душить жасмин, але я обожнюю як він грає в композиціях , та й соло в нього не погане ( особливо в дощ, коли прохолодні краплі, наповнюють повітря свіжістю і якимось манящім ароматом) .

База була цілком очікуванна та легко відчутна : ваніль та деревина. Ваніль я чую навіть там де її нема, але тут вона солодка, підсиляє красу кокосу та жасмину. А деревина робить композицію не такою легкою, більш тягучою, немов мед .

Саме в середині звучання, я зрозуміла що аромат навіть не унісекс. Це 100 % жіночий. Розумієте, я сліпа курка - не побачила ONLY. Ну хто ж робить на стількі схожі флакони ? 😂😂😂 ДИЗАЙНЕРИ , ПРОСТО ЗНАЙТЕ ЩО ЦЕ ПОМИЛКА 😂😂😂Короче, це дивно і не очікуванно було, бо я була готова почути за кислим стартом щось більш пряне, як у класичного The One, який змінює кислий старт грейпфруту, на пряність імбиру та кардамону. Доречі факт : у чоловічих версій The One, теж в композиції сидить неролі, тому я була не здивована перші 10 секунд )))

Чесно кажучи, жіноча версія мене вразила. Вона тепла, густа, та солодка. Я обожнюю такі аромати , а з кокосом така любов в мене вперше. Аромат легко відчувається, майже всі ноти можна відрізнити з легкістю.

Тож на кінець, давайте все ж таки подивимось, що там по нотам )))

  • Початкові ноти: Неролі ( привіт незвичне звучання цієї ноти для мене, приємне, солодке і гіпнотизуюче), зелене яблуко ( я наче доторкнулась до нього, бо воно неймовірно соковите), мандарин ( теж відчутний, але як загальна цитрусова нота)
  • Ноти серця : жасмин (яскраво та солодко звучить, без аромату а-ля чай з жасмином), кокос (РЕАЛЬНО ПРИКРАСА ЦЬОГО АРОМАТУ, ФАНТАСТИКАААА), квіти апельсину ( ну по факуту теж саме стартове неролі , яке я відчула спочатку)
  • База : Ваніль ( чесно - моя улюблена нота, робить аромат більш м'яким ), кашемірове дерево ( чую його лише в загальній композиції, не відокремлюється і соромно признавати, що я навіть не знаю як звучить окремо), деревина (так і ще раз так - робить композицію глибше).

Посміялись с того як я протупила ?) Так?) Ну тоді переходимо дійсно к чоловічим ароматам 😂😂😂 ( ну а взагалі, с ким не буває😂 )

Я три рази перевірила, все гуд )

Я трошки була знайома з цим брендом, але з жіночою стороною ароматів, тому одразу вже розуміла - це буде гарно. В них є типові композиції, але вони без гострих кутів, всі більш витончені та довершені. Отдже This is Him:

Зі старту - кислинка. Трошки "аптечно". Цей аромат свіжості, швидко змінюється на гостре та пряне, але відчуття знаходження в великій, чистій аптеці - не зникає. Це дивне порівняння, але я не знаю що так грає. Це такий теповий чоловічий аромат, але реально - без гострих кутів, без спіртового підтексту, та одеколону "Олександр". Аромат розкривається доволі повільно і на шкірі ще довго вітає якийсь трошки солоденький цитрусовий аромат. Не дивлячись на певну пряність, яка проявилась одразу - аромат доволі спокійний, нема грубої мускуліності, а якась цитрусово солодка нота, робить його дуже комфортним для оточуючих. Це про спокій, про повільні прогулянки парком, про келих вина чи приємних вихідних з коханою. Знаючи свого чоловіка і два аромати які в нього є - скоріш за все САМЕ ЦЕЙ АРОМАТ, може стати його фаворитом. Є в ньому доля класичного чоловічого аромату, але така спокійна. Отдже, через 3 хвилини я зрозуміла що то за цитрус - рожевий грейпфрут. 100% ( я просто пішла і понюхала всі цитруси в квартирі 😂). Але це стало очевидно після вступу в гру ноти серця і чогось солодкого. Можливо кардамон і якась солодка деревина. Ветівір ? Сандал ? поки не розумію. Мені навіть подобаєтсья що аромат повільний, бо частіше за все вони або моно, або швидше розкриваються. Можливо йому не вистачає тепла, що б розкрити свій потенціал.

Так, я відчуваю якусь спецію, або ... о боже, невже це ладан ???? Ого, так... дійсно, схоже на ладан. Але він не яскравий, я навіть не впізнала його. Він дуже легенький і в такому контексті він навіть приємний. Також відчуваю трошки солоденьку деревину.

Прохолода і пряність не покидає арома з самого початку і до кінця. Не дивлячись на солодкі нотки, він все ще прохолодний а не душить. Що ж, а тепер розберемо самі ноти:

  • Верхні ноти: Чорний перець ( ну це цілком логічно. Не сказти що я зуміла відрізнити саме перець, але пряність є, гостринка є), Грейпфрут (хто молодець? я молодець- його я відчула, хоча і знадобилось багато часу 😂)
  • Ноти серця: Ладан ( ну я його трошки відчула, але ну прям довго доходила що це ), ваніль ( так... ну тут я або позоріще парфумового світу, або його на стільки мало, що складно впізнати)
  • База : Сандал ( о, його я почула раніше ніж ладан, точніше солодку деревину якусь)

І все ? Стоп, а де акватика яку я так чекала ? Де пачулі та кардамон які мені здавалось там є ? Ох, о це мене підвів носик. Чесно кажучи, я дійсно очікувала якусь траву, якісь акватичні ноти, бо його гру холодного та теплого - я не можу описати тими нотами що є. Я відчуваю десь лише 40% того що є в складі ароматів, але ту я відчуала щось більше, просто не зуміла описати це словами, лише відчуттями. Що ж, аромат доволі простий і приємний. Ставлю на нього, що він сподобається моєму чоловіку.

Він не дратує, доволі спокійний і такий типовий. Розкривається повільно, тому є час , що б насолодитися всіма етапами.

Отдже подивившись велику кількість буковок, я вирішила трошки покороче описати два аромати азазхаза

Отдже перший буде Mercedes-Benz Sign :

Перше відчуття - цитруси і квіти. Я уявляю зелене поле, прохолодний вітер , який доносить всі ці аромати в купі. Це солодко, прохолодно та природньо. Квітка - якась проста, це щось лугове або лісне. Відчуття домашнього, теплого. Це наче сидіти десь під деревом, дивитися на зелень, яка запашно нагрівається під літнім сонечком, дивитись кудись вдаль, на холми та ліси і нікуди не йти. Аромат нагрівається, наче тіло, після прохолодної річної води. Кожен пальчик наповнюється теплом, повільно та приємно. Трав'янистість і тепло, стають більш активно. Нема гіркоти, є максимально комфортні відчуття, в голові лише приємні спогади, які чомусь доводять до сліз... на стільки комфортно та затишно ... Квіти нікуди не пропадають, лише посилюються. Можливо це волошка або шавлій, можливо деревина і герань. Аромат дотику...Я відчуваю трошки прохолодну трав'янисту ноту, щось по типу пачулі і солодкі акорди. Аромат сіна, польового букета , дерев'яного срубу та простих та затишних закатів у безлюдному селі, де лише ти, твоя сім'я та спів пташок.

Отдже ноти :

  • Старт: лисття фіалки ( можливо саме вона і створює це відчуття простих квітів, хоча б я додала що там є і сама фіалка, бо вона якось грає там), кардамон ( та спокійна нота що дарує тепло та трошки пряності, не гіркої, не гострої), рожевий перець ( чесно кажучи не відчутна гострота, які він зазвичай дає, але можливо він посилює відчуття трав'янистості, фужерності та сонячних променів)
  • Ноти серця : квіти апельсину ( мене в останій час вражає, те як вони грають в композиції), лаванда ( можливо так, бо для мене у такий солодкій композиції, вона дійсно може здаватися схожою на щось польове, на шавлій наприклад або чабер), герань ( її я завжди відчуваю і тут вона грає дуже доречно і прекрасно)
  • Базові ноти : Боби тонка ( привіт нота яка дарує м'яке тепло, солодкі ноти та трошки деревини), кашемірове дерево ( тепла та комфортна деревина), пачулі ( ну хоч в цій композиції я його вгадала. Але він мені почав звучати ще з самого початку )

Далі в нас по списку The Move Mercedes-Benz:

Одразу після розпилення я приблизно розумію що мені очікувати від аромату. Це такий типовий представник акватичних ( сподіваюсь правильно висловилась ) ароматів, які переносять тебе в стихію хвиль та скель. Сіль заграла відразу. Це аромат моря, який приправили м'якими цитрусовими і квітковими нотами. Відчутно це одразу . У аромата нема різких нот, який так нервує мене в багатьох чоловічих ароматах. Аромат має якусь ноту, яка викликає відчуття свіжої та прохолодної білизни. Або свіжої білої сорочки , трошки хрусткої. Така мильна нота не портить композицію, але може трошки самостійно перебивати аромат при високій температурі. Присутня якась спеція, м'яка та не гостра. Можливо той самий кардамон, який був у минулому ароматі, а також все та ж герань. Дуже схожа середина у аромата, але тут вона явно холодна та легша. Тут нема тепла, тут є відчуття шторму, відчуття бризу на шкірі та сірого кольору скал. Це аромат коли там сам на краю світу і дивишься на воду, аромат коли ти в своїй голові, але ти не самотній, тобі комфортно . База відчувається слабко, можливо трошки трав'янисто, але через холод, можу помилятися, може там звичайна деревина. Нема солодких натяків, нема гостроти . Доволі комфортний аромат. Тож переходимо до нот:

  • Верхні ноти: Яблуневий цвіт ( трошки неочікувано, але можливо ця нота і вилізла як мильна), грейпфрут ( ну ось вам і цитрус), кардамон ( чую його не відразу, але теж відчутний)
  • Ноти серця : сіль ( чого вона робить в середині, якщо вона відчутна зі старту ?😂), морськи ноти ( так, ще раз так - вони і створюють перше враження про аромат, ту картинку що в голові) , герань ( ну ось вона з'являється в дуеті з кардамоном, схожа трошки на Sign в середині, але такий холодний, майже крижаний)
  • База : Боби тонка ( ні, не відчуваю нажаль), піхтовий бальзам ( давайте уявимо, що завдяки цієї ноти, я відчуваю трав'янистість, бо мені частіше за все піхта віддає чимось більш насиченим).

Я була здивованна базі, та тим як змішалась нота серця з верхніми. Вони якось дивно перемішались і так само дивно проявляли себе. Тут аромат веде себе інакше. Він швидкий, більше монтоний, і парадокс в тому, що поки я писала - в кінці відкрилось кисле яблуко. Не квіти, а саме яблуко. З відкіля ж ти виліз, красунчик?) Приємний, не різкий аромат, спокійний. Нема спиртового та грубого натяку, я таке люблю. Якщо Sign, моєму чоловіку може не сподобатись через фужерність, то цей - цілком може сподобатись.