Yuriivna 🌸

"Солодка парочка"

"Солодка парочка"
  • Я довго користувалась однією і тією ж самою фірмою зубної пасти,але інколи хочеться змін у догляді.
    Мій вибір зосередився на цій фірмі,ще й спіймала вигідну акцію,до зубної пасти йшла бамбукова щітка у подарунок.
    1. Бамбукова зубна щітка естетично виглядає,зручно тримати її у руці,якщо порівняти зі звичайною щіткою з масмаркету то цей варіант щітки виглядає значно гарніше.Єдине,що потрібно гарно просушувати основу щітки,саме бамбукову частину.
    2. Зазвичай я звикла до щіток з вираженою жорсткістю,але мої ясна дали мені зрозуміти,що це не для них,тому я перейшла на середню жорсткість та намагаюсь обережно чистити зуби,бо маю чутливі ясна.
    Зубна щітка від Viktoriz надто м'яка,спочатку було дуже незвично,на даний момент я вже більше пристосувалася,але все одно вона дуже м'яка як для мене,але очищення гарне,зубки гладенькі, тільки-но з часом зрозуміла,що це саме та щітка,яка мені потрібна.
    Зубна паста "Лікувальна"
    Я обирала між зеленою та персиковою,але прочитавши опис,вирішила почати з лікувальної.
    Паста має приємний м'ятний смак,паста не пече,не щіпає так,що хочеться якнайшвидше змити її,колір у пасти лагідно-зелений.
    Після чищення зубів отримуємо свіже дихання.
    Висновок:

Зубна паста мені сподобалась,тут саме ніжна м'ята,яка не пече,для мене це важливо,бо не можешь зосередитись на процесі чищення зубів,бо щіпає так,що хочеться поскоріше змити пасту.
Зубна щітка особисто для мене спочатку була не зрозуміла,бо звикла до більш жорсткіших зубців щітки,але згодом розумієш,що ясна дуже страждають коли щітка жорстка і дряпає,без того чутливі ясна,тому на даний момент я задоволена щіткою,хоча спочатку подумала,що щітка нікуди не годиться.

  • Все ж таки є такі засоби коли з першого разу не подобаються і потрібно більше часу,щоб зрозуміти даний продукт.