Мас смаркет для волосся від українського виробника
Всупереч логіці
Настав час спробувати, щось новеньке.
Зазвичай користуюсь лише перевіреними засобами для догляду за волоссям, бо воно в мене досить проблемне вьється, тоненьке та щей має пористу текстуру, тому дуже не охоче тестую нові засоби. Але MakeUp клуб надав мені більше доступу до інформації, а бренд про який піде мова зацікавив своїм підходом до форм, дизайну та маркетингу.
Тож я вирішила спробувати щось з їх ассортименту, вибір впав на серію для волосся.
Маленький формат (85 мл) шампуню та кондиціонеру - це саме те, що потрібно для тестування, одразу скажу, що вони вельми економні, достатньо невеликої кількості засобу, для проведення процедури міття волосся. А ще я взяла спрей для легкого розчісування, це моя біль, волосся завжди сплутане від вітру, від фену та навіть від лежання на м'якенкій подушці)))
Шампунь для зміцнення та сяйва волосся Mermade Keratin & Pro-Vitamin B5
Приємний прозоро-рожевий колір, аромат приторно-солодкий, густа консистенція.
Як вже писала вище, маленької кількості вистачає на одне миття голови, він чудово піниться.
Після миття - волосся не обтяжене, чудово вимиває зайву жирність. Але потрібно використовувати в комплексі з кондиціонером або маскою, бо моє волося трошки підшушив як самостійний засіб.
Кондиціонер для зміцнення та сяйва волосся Mermade Keratin & Pro-Vitamin B5
Біла кремова текстура, аромат такийже солодкий як шампуня, дуже густий (більш схожий на маску для волосся).
Розхід дешо більший ніж у шампуня, наноситься легко, по всій довжині. Тримала я його 10 хвили, взагалі люблю подовше походити з масками/бальзамамі/кондиціонерами.
Зі своєю задаче справився на всі 100%: волосся не пушиться, блищить, чудово вкладається.
Спрей-кондиціонер для легкого розчісування Mermade Hydrolyzed Keratin + Silk
Прозорий, аромат повторює шампунь, але менш насичений, розпилювач надто простий, більше полюбляю тригери, як намене вони значно зручніші і в руці і рнабагато краще розпилюють.
Після нанесення потрібно інтенсивно вичісати волосся, так ремендує виробник.
Провела процедуру, висушила, і зійсно, у вітряну погоду, волосся менш сплутане, від чого яскравіше блистить від кондіціонеру чи від спрею важко сказати.
Підсумок:
Для бюджетних засобів, чудово впоралися зі своєю роботою. Відповідають заявленим характеристикам. Дуже радує що аромат швидко вивітрюється, бо як на мене занадто приторний.
Чи куплю повторно - так, у такому форматі чудово підійдуть для командировки або поїздки у село до бабусі, аби не тянути за собою авоську з доглядовими засобами.
Коментарі (0)