Cosmetic revision

Массмаркет для волосся від українського виробника

Массмаркет для волосся від українського виробника

Настав час спробувати, щось новеньке.

Зазвичай користуюсь лише перевіреними засобами для догляду за волоссям, бо воно в мене досить проблемне вьється, тоненьке та щей має пористу текстуру, тому дуже не охоче тестую нові засоби. Але MakeUp клуб надав мені більше доступу до інформації, а бренд про який піде мова зацікавив своїм підходом до форм, дизайну та маркетингу.

Тож я вирішила спробувати щось з їх ассортименту, вибір впав на серію для волосся.

Маленький формат (85 мл) шампуню та кондиціонеру - це саме те, що потрібно для тестування, одразу скажу, що вони вельми економні, достатньо невеликої кількості засобу, для проведення процедури міття волосся. А ще я взяла спрей для легкого розчісування, це моя біль, волосся завжди сплутане від вітру, від фену та навіть від лежання на м'якенкій подушці)))

Массмаркет для волосся від українського виробника

Приємний прозоро-рожевий колір, аромат приторно-солодкий, густа консистенція.

Як вже писала вище, маленької кількості вистачає на одне миття голови, він чудово піниться.

Після миття - волосся не обтяжене, чудово вимиває зайву жирність. Але потрібно використовувати в комплексі з кондиціонером або маскою, бо моє волося трошки підшушив як самостійний засіб.

Біла кремова текстура, аромат такийже солодкий як шампуня, дуже густий (більш схожий на маску для волосся).

Розхід дешо більший ніж у шампуня, наноситься легко, по всій довжині. Тримала я його 10 хвили, взагалі люблю подовше походити з масками/бальзамамі/кондиціонерами.

Зі своєю задаче справився на всі 100%: волосся не пушиться, блищить, чудово вкладається.

Прозорий, аромат повторює шампунь, але менш насичений, розпилювач надто простий, більше полюбляю тригери, як намене вони значно зручніші і в руці і рнабагато краще розпилюють.

Після нанесення потрібно інтенсивно вичісати волосся, так ремендує виробник.

Провела процедуру, висушила, і зійсно, у вітряну погоду, волосся менш сплутане, від чого яскравіше блистить від кондіціонеру чи від спрею важко сказати.

Для бюджетних засобів, чудово впоралися зі своєю роботою. Відповідають заявленим характеристикам. Дуже радує що аромат швидко вивітрюється, бо як на мене занадто приторний.

Чи куплю повторно - так, у такому форматі чудово підійдуть для командировки або поїздки у село до бабусі, аби не тянути за собою авоську з доглядовими засобами.