Готова робити висновки про Dr.Blanc
Раніше постила looks з цими засобами, і там висловила увесь захват від паковання. А тепер настав час розказати про сам досвід користування продуктами. Скажу одразу, знайшла і плюси, і мінуси.
Деталі тестування. Користувалась щіткою, ополіскувачем та пастою разом. Декілька разів замінила пасту на свою звичну, бо все ж маю побоювання використовувати пасти для відбілювання щоденно. Хоча, дівчатка у спільноті запевняють, що саме ця не викликала чутливості чи проблем з емаллю. Але, я частий гість стоматолога, в мене з зубами ну дуууже погана генетика. Тому, я обережна в цьому.
ЩІТКА
Дісталась вона мені безкоштовно, адже на мейкап була акція. Помітила, що у цього бренду вони часто, тому варто слідкувати)
Якщо торкнутися щетинок, що я й зробила після покупки, то щітка здається м'якенькою. Але, мої чутливі ясна все ж інколи кровоточили. Це звична для мене історія, але мушу попередити тих, хто має ту саму проблему.
Перше враження було незвичним. Це моя перша щітка з дерев'яним корпусом і відчувати дерево у роті було дещо дивно, але згодом звикаєш.🙈
Щетинки лишаються білими, навіть після синіх, зелений і чорних паст. Перевіряла як могла. 😂
Вердикт. Щітка очищує добре, але доводиться докладати більше зусиль, ніж я звикла. Зазвичай я користуюсь щіткою одного з відомих брендів, що відноситься до професійних і порівнювати їх було б недоречно, через різну цінову політику. Але можу сказати, що я повертатимуся до звичної, а цю лишу для поїздок. Зробила висновок, що скоріш за все, мені просто не підходять щітки, де є такі великі проміжки між пучками щетинок. Через це доводиться сильніше і довше чистити, інколи провокуючи кровотечу своїх чутливих ясен.
ПАСТА
Перше враження я отримала від своєї подруги. Вона сказала, що її паковання лопнуло на шві, після чого пастою користуватися було незручно. Але, зі мною такого не відбулося, хоча паста встигла побувати в дорозі, і не раз, і навіть у забитому рюкзаку.
Консистенція викликала запитання. Її чудово видно на фото, дещо нерівномірна. Але, це ніяк не впливає на самі властивості пасти. Вона не лишається в роті шматочками і легко розподіляється щіткою.
Аромат і смак. Тут було потрапляння в сердечко. Смак і запах нагадує мою улюблену жуйку "Солодка м'ята". Не знаю, чи знайоме вам це відчуття, але, від надто м'ятних жуйок, льодяників чи паст у мене виступають сльози. Тому, я люблю делікатну м'яту. А ця паста саме така. Достатньо свіжа, але не доводить до сліз.😂
То відбілює чи ні? Я казала вище про погану генетику, тому свої 32 вам не продемонструю. Можу сказати, що певний ефект відбілення є, хоч і мінімальний. Я б радила сприймати цю пасту, як протектор від жовтизни, а не відбілювач. Чудова знахідка для тих, хто любить каву.
Вердикт. Точно повторюватиму покупку цього продукту. Каву пити стало спокійніше, а ця приємна м'ятна свіжість просто підкорила.
ОПОЛІСКУВАЧ
Аромат та смак приємний, класичний м'ятний. Сподобалось, що продукт не викликає сильного печіння у роті. Воно є і лишається певний час, але не зовсім легесеньке.
Флакон класичний, зручно наливати ополіскувач в кришечку.
Склад радує відсутністю цурку, парабенів та силіконів. А екстракт кори дуба обіцяє знизити кровоточивість ясен. Я використовую іригатор, а після нього кровоточивість буває вкрай сильною. Ополіскувач дійсно заспокоює та дарує комфорт.
Вердикт. Свіжість дихання тримає доволі довго, що великий плюс. Однозначно повторю покупку.
Сподіваюсь, що була корисною❤️
Відповім на всі питання, якщо щось пропустила.
Коментарі (0)