Strange Love

Олівець для губ LAMEL 406

Олівець для губ LAMEL Make Up в дерев'яному корпусі - це бюджетний варіант для створення ідеального контуру губ. Він має м'який грифель, легко наноситься і не пошкоджує шкіру.

Відтінок 406 - це красивий коричнево-рожевий, який підійде для більшості типів шкіри. Як на мене, він найбільш вдалий у лінійці. Олівці LAMEL 416 та 407 також непогані, але вони мають більше рожевого та червоного пігменту відповідно. 403 - здався мені надто рудим та світлим, він світліший за мої власні губи. 401 гарний, але знову ж таки надто світлий. 404 - противний цегельний відтінок, не сподобався зовсім.

Олівець не дуже стійкий, тому його потрібно періодично поновлювати раз у 3-4 год. Але для щоденного використання він цілком підходить. Я наношу його на губи перед нанесенням помади або блиску. Це допомагає створити ідеальний контур і зробити губки більш об'ємними.

Заточується добре та майже не ламається, проте раджу перед заточкою класти його в морозилку на пару хвилин.

Олівець для губ LAMEL Make Up в дерев'яному корпусі - це хороший варіант для тих, хто хоче створити ідеальний контур губ без великих витрат. Він легко наноситься, має красивий відтінок і доступну ціну. Для щоденного використання підійде.