L'Oreal, що ти робиш? Продовжуй! Мої враження від новинки Colour Riche Intense Volume Matte
L'Oréal Paris Colour Riche Intense Volume Matte
Привіт, красуні!
Несподівано для самої себе, я купила матову помаду в стіку. Чому несподівано? Тому що вже декілька років я користуюся лише рідкими стійкими помадами, які мають властивість застигати на губах. Але останнім часом, хочеться чогось більш комфортного, такого, щоб не сушило губи, і до того ж пройти повз новинки від L'Oréal ну я просто не могла. Я побачила віддінок, про який сьогодні буде йти мова, на своїй знайомій, і одразу закохалася з першого погляду.
Два тижні щоденного тестування - і я вже готова ділитися враженнями:-)
Відзначу, що виробник дуже постарався над створенням упаковки, бо коли ти тримаєш помаду в руках, відчуваєш, що в тебе щось явно не дешеве.
Якісний важкий пластик чорного кольору, покриття "софт тач", закривається помада на спеціальний замочок. Дійсно, все виглядає дуже естетично! Як раніше було модно казати: "таке не соромно дістати із сумочки в громадських місцях".
На стіку красиво вибита буква R, що також приваблює, коли починає користуватися помадою.
Єдине, що мене трохи засмучує, це маленька вага - всього 1.8 грам. Помада класна, тому я впевнена, що її закінчу до самого кінця за короткий проміжок часу.
В мене віддінок 482, і це, напевно найпопулрніший віддінок в лінійці. Це дуже глибокий, складний колір, який на всіх буде виглядати по-різному. На комусь буде проявлятися холодний підтон помади, на комусь вона буде виглядати більш теплою. Це та кож буде залежати і від загального образу. Та єдине, в чому я впевнена майже на всі 100 - віддінок підійде кожній дівчині.
Помаду важко назвати нюдовою, але і дуже яскравою її також не назвеш. Вона впишеться і в денний, і в вечірній макіяж. Це досить стриманий, в одночас віддінок, який привертає до себе увагу.
Помада має класну пігментацію, і з першого шару перекриває рідний пігмент губ. Текстура м'яка, тому вона наче розгладжує всі тріщинки та зморщечкии на шкірі.
Коли наносиш її, відчуваєш, що в формулі міститься багато д оглядових компонентів.
L'Oréal Paris Colour Intense Volume Matte - дуже достойний представник в сегменті матових помад.
Тримається вона добре, витримає каву та легкий перекус, а якщо не їсти і не пити, то всі 8 годин без проблем. Губи не сушить, сходить біля слизової непомітно, не утворюючи ніяких полосок.
І я дійсно задоволена, що придбала цю помаду в такому шикарному віддінку. Я приємно здивована!
Дякую за увагу 😘
Коментарі (0)