Кузя Ю-а

Пусті баночки.. Вперше

Пусті баночки.. Вперше

1. Зміцнююче масло для волоссяMatrix Oil Wonders Indian Amla Strengthening Oil

Олійка миттєво відновлює структуру ламкого та ослабленого волосся, повертає йому м'якість і неперевершений блиск. Користуюсь вже більше 2 років підряд! Маселко чудове та ідеально підходять для мого кудрявого волоссячка ))

Куплю ще, але добити треба олаплекс та від керастес)

2. Міцелярний гель для вмиванняKiko Milano Pure Clean Micellar Gel

Міцелярний гель для вмивання бренда Kiko Milano – мій секрет чудового очищення личика. Ви побачили, що в банці він ще є, проте терміни вже вийшли і пора викидати. Але він настільки економний, що просто казка. І вимиває майже до скрипу, але без сушіння шкіри. Для мене - мега засіб. Купила колись в Венеції... до ковіду... Нда, терміни точно давно вийшли (( Час для мене зупинився..

Особливості Kiko Milano Pure Clean Micellar Gel:- підходить для всіх типів шкіри; - можна використовувати для очищення шкірного покриву обличчя, контуру очей та губ; - легка гелева консистенція; - склад на основі екстрактів квіток півонії, берези та хауттюйнії; - легко розчиняє навіть водостійку декоративну косметику; - швидко та делікатно видаляє забруднення та осілий на шкірі смог; - надає шкірі м'якості; - некомедогенний; - дерматологічно та офтальмологічно протестований.

3. Аромадифузор бренда Sister's Aroma — справжній афродизіак, який покращує настрій і дарує задоволення. Довго прослужив, але йому прийшов кінець :) Але може й на краще... бо вже надоів добряче.

4. Натуральний шампунь для зміцнення волосся з індійських цілющих травComex Ayurvedic Natural

От шампунь і бальзам від цього бренду мене періодично спасає від випадіння волосся. Однозначно повторю і не раз. Але саме в міні розмірі :)

5. Натуральний гель для душу з ароматом сицилійського апельсинаHollyskin Sicilian Orange

Ні, ніколи більше. Мила раковину ним. Не подобається аромат і текстура желе. І дозатор бееее :(