YuliHrytskoff

Олівець-тіні для брів Maybelline Express Brow Satin Duo Pencil

Олівець-тіні для брів Maybelline Express Brow Satin Duo Pencil

Якісний олівець для брів – це, як на мене, один із найнеобхідніших косметичних засобів в арсеналі кожної жінки! Адже ніщо так не впливає на загальний образ як правильно скоректована форма та колір брів! З допомогою такого б’юті-засобу, як олівець для брів, з легкістю можна скоректувати правильну форму брів, заповнити «прогалини», надати бровам густини чи, навпаки, більш ніжної, природньої форми. Необхідно тільки підібрати справді хороший, якісний олівець для брів та підходящий колір. Для мене таким олівчиком став Express Brow Satin Duo Pencil від американського бренду Maybelline New York. Особливістю даного олівчика є те, що він поєднує в собі одразу два засоби – власне, сам олівець для брів та пудру, що значно полегшує процес створення макіяжу брів та позбавляє необхідності мати в косметичному арсеналі декілька засобів для брів, оскільки все можна зробити з допомогою одного продукту.

Ну а тепер більш детально про сам олівець-тіні для брів Maybelline Express Brow Satin Duo Pencil.

Оформлення олівця, як і іншої продукції Maybelline, на висоті! Корпус олівчика виготовлений із якісного пластику чорного кольору, на нього ж нанесено основну інформацію про засіб від виробника.

Як я вже зазначила трішки вище, олівець двосторонній – з одного боку олівця міститься механічний олівець, з іншого – аплікатор із пудрою. І одна, і друга сторони закриваються кришечками, що імітують тон засобу (пудра та олівець одного кольору). Тільки кришечка, що закриває олівець – кругла та просто знімається (закривається міцно, з корпусу самостійно не злітає), на ній же наклейка з номером та назвою відтінку, а та, що закриває пудру – закручується на різьбу та більш овальна, тому плутати, де який засіб знаходиться – не доводиться)

Олівець механічний, легко викручується та закручується в корпус. Але, бажано, олівець сильно не викручувати, щоб не допустити його злому. Грифель, до речі, зараз оновлений. Раніше він був дуууже тонесеньким, а зараз більш грубший, набув форми, схожої на трикутник.

Коли я отримала своє замовлення із цим олівчиком та відкрила його – то розчарувалася, бо звикла до тонкого стержня, а тут прийшов оновлений, незрозумілої форми… Але коли я почала ним фарбуватися, то зрозуміла, що нова форма значно зручніша в плані коректування форми брів і набагато вдаліша! Тепер оновлену форму грифеля однозначно вважаю плюсом!

Олівець призначений для окреслення форми брів та домальовування окремих волосків.

Аплікатор з пудрою дуже м’який та приємний на дотик, овальної форми із загостреним кінчиком. Спонж білого кольору, але вже після декількох використань зафарбовується у колір пудри.

Аплікатор гарно переносить пудру. До речі, сама пудра знаходиться у кришечці. Тому, якщо пудра переноситься слабо (що інколи буває на початку користування), то необхідно просто добре покрутити аплікатором всередині кришечки. Навіть, коли закінчується олівчик, пудри, зазвичай, ще є вдосталь і нею можна продовжувати користуватись.

Пудра призначена для заповнення всієї форми брів та надання їм більш насиченого кольору.

Консистенція олівчика в міру тверда, грифель схожий восковий. Але, при цьому, олівчик не є жирним та не розтікається.

Олівець дуже легко малює по шкірі, чудово переносячи пігмент. З його допомогою можна малювати як тоненькі, так і більш грубі лінії. Можна нашаровувати, розтушовувати.

Відразу після покупки олівчик трохи кришився, залишаючи грудочки, але після декількох використань розмалювався і більше такої проблеми не виникає.

Олівцем дуже зручно промальовувати контур брів, надаючи необхідної форми, а також заповняти «лисі» місця. Проте, для замальовування всієї поверхні брів олівчик не дуже підходить, але це й не потрібно, бо для цієї мети у нас є тіні-пудра)

Пудра в ковпачку гарно спресована, не висипається та не осипається.

Спершу також трохи залишала грудочки, але згодом розмалювалася. В принципі, якщо зараз інколи виникає така ситуація, то це з легкістю забирається щіточкою для брів.

Текстура пудри суха, дуже легенька, напівпрозора.

Прекрасно підходить для замальовування всього об’єму брів, надання їм більш темного та виразного кольору, заповнення пробілів. Нею можна надати бровам як легкого тону, так і зробити їх дуже чіткими і графічними.

Запаху засоби не мають.

Стійкість – прекрасна! Брови, оформлені з допомогою цього олівця та пудри зберігають практично свій первозданний вигляд від самого ранку й до пізнього вечора. Звичайно, якщо не чіпати брови руками)

Демакіяж. Змивається олівчик та пудра з легкістю будь-яким засобом для зняття макіяжу – на даний момент я використовую міцелярну воду.

Алергії, подразнення, висипань, чи будь-яких інших негативних реакцій олівець-тіні в мене не викликав.

У мене олівчик у дуже красивому відтінку – «Dark Brown». Це класичний темний коричневий з дещо попелястим холодним підтоном. Дуже універсальний і спокійний відтінок. Підійде як світловолосим дівчатам (якщо сильно не нашаровувати), так і яскравим брюнеткам.

Абсолютно не йде в «рижину» – і це для мене найбільший плюс у даному олівчику! Бо скільки у мене вже їх було, але такий ідеальний холодний коричневий – вперше!

1 фото – мої брови «ню». 2-ге – брови обведені по контуру олівцем, який трохи розтушований. 3-тє фото – форма брів окреслена олівцем, весь об’єм злегка заповнений пудрою.

Даним олівцем я наношу макіяж так: щіточкою для брів прочісую брови, надаю їм необхідної форми. Олівцем акуратно промальовую бажану форму (роблю контур), чекаю хвилинку, щоб олівчик трохи «схопився» і тоді злегка розтушовую його, щоб не було таких графічних ліній. Якщо це легенький денний макіяж – фіксую брови прозорим гелем і все. Якщо ж необхідний більш яскравий макіяж – заповнюю брови повністю пудрою, особливо зручно нею промалювати кінчик брови. Завершую фіксацією брів прозорим гелем.

А взагалі, мені цей олівчик дуже подобається за його універсальність – ним можна створити акуратні, природні брівки, лиш злегка підкресливши форму, так і зробити чіткі, графічні брови! А ще – з ним дуже легко створити такий популярний зараз ефект пудрових брів!

Окрім олівця-тіней для брів Maybelline Express Brow Satin Duo Pencil, в макіяжі також використано: тіні для повік Revlon ColorStay Looks Book Eye Shadow Palettes у відтінку «Player» (про них тут - https://club.makeup.com.ua/post/16342/), гелевий олівець для очей Avon Gel Eyeliner у відтінку «Rich Copper» та туш для вій Maybelline New York Lash/Cils Sensational (відгук на неї тут - https://club.makeup.com.ua/post/13974/).

Підводячи підсумки, скажу, що Олівець-тіні для брів Maybelline Express Brow Satin Duo Pencil – це прекрасний універсальний засіб для макіяжу брів, з яким дуже легко та просто зробити правильну та красиву форму брів, підкоректувати асиметрію, заповнити прогалини. Користуюсь із превеликим задоволенням та, думаю, його покупку буду повторювати ще неодноразово!