Кавовий скраб з вишнею Joko Blend ☕🍒
Скраби для тіла я просто обожнюю і саме цей я повторювала вже двічі 🤩
Наступила справжня осінь 🍂🍁і разом з нею почався сезон неминучих застуд, коли один застудився, потім другий і так по ланцюжку 🤧 Період коли нічого не хочеться, окрім того, щоб спати і щоб ця застуда скоріше пройшла 😒 Ну і звичайно з'являється час дивитися фільми, серіали 🎬
Гортаючи стрічку спільноти, побачила, що зараз всі почали викладати дуже красиві мейкі в осінніх, теплих, кавових відтінках 🤩 Я прямо залюбки роздивлялася кожен макіяж 👀🥰
Ну і якщо вже пішла кавова те ма, хочу розповісти про кавовий скраб для тіла, який я вже повторювала двічі і який вже вдруге нещодавно закінчився 👌🏻
Перше враження:
Упакування дійсно нагадує якусь кавуську ☕😁 Великий пакет об'ємом 200 г з зіп-замком та детальною інформацією на упаковці. Виробник зазначає, що термін придатності скрабу складає 24 місяці, але після розкриття його потрібно зберігати не більше 3 місяців, так як він виготовлений з натуральних складників. В мене саме цей другий скраб був ~ пів року і все з ним було ок.
Склад дійсно повністю натуральний: кавові зерна арабіка, мигдалева олія, вітамін Е, морська сіль, олія чорної смородини, оливкова олія, кокосова олія, екстракт квітів арніки, перлова пудра,
Аромат в нього це щось 🤤 пахне кавовими зернами ☕ (ну це логічно, адже він кавовий) з легкою гірчинкою та дуже відчутною вишневою нотою (можливо навіть трохи нагадує стиглу черешню). Аромат до речі ще доволі довго відчувається на шкірі після використання.
Використання та ефект:
Часточки скрабу невеличкі, складаються з кавових зерен дрібного помолу та дрібні часточки морської солі, шкіру вони не травмують.
Наносила скраб перед тим як приймати душ, бо після використання я би все таки радила його змивати гелем.
Наносила його на трохи вологу шкіру тіла (зазвичай це руки, плечі, ноги та дупця 😁) масажними рухами знизу вгору. Під час використання скраб трохи осипається, але більша його частина все одно лишається на тілі.
Взагалі, виробник рекомендує після масажу скрабом, потримати його ще 10-15 хвилин. В мене не завжди виходить довго його тримати на шкірі (особливо з нашою реальністю), але я роблю гарний стимулюючий кровообіг масаж і вважаю, що і цього достатньо. Після застосування залишається масляна плівочка яку я зазвичай змиваю гелем для душу.
Щодо ефекту: завдяки масажу даним скрабом - покращується кровообіг, чудово розганяється лімфа, добре відлущується ороговілий шар епідермісу. Також завдяки оліям у складі скраб добре зволожує та живить шкіру, робить її ну дуууже гладкою та ніжною на дотик (потім, навіть самі щільні батери легко розподіляються). І звичайно як і всі сольові скраби, не рекомендується використовувати його в ділянках де є відкриті ранки, або запалення.
І так, незважаючи на те, що він кавовий і містить олійки у складі - ванну він не забруднює 👌🏻 Все дуже легко змивається теплою водою.
Висновок:
Не скажу наскільки його вистачає, бо паралельно користувалася ще двома скрабами (люблю чергувати різні, як за текстурою так і за ароматом). Але висновок один - це один з найкращих скрабів, що в мене був (не дарма ж я його аж двічі купляла). Тільки от зараз я би спробувала з якимось другим додатковим ароматом (можливо з апельсином 🍊чи з кокосом 🥥).
А взагалі нещодавно робила ревізію своїх косметичних засобів і зрозуміла що скраби в мене позакінчувалися (залишився один і його зовсім трошки 🤏🏻) прикро, але потрібно якийсь придбати 🤔
Коментарі (0)