Ya Yana

Пудра... для брів? Розбираємося, що воно таке

Пудра... для брів? Розбираємося, що воно таке

Перше враження. Цей малюк знає, як звернути на себе увагу, бо він досить...гучний. Ні, про життя з ним не потеревениш, але голосочок свій має. Коли флакон рухається, в косметичці чи в руках, то чутно торохкотіння. Воно м'яке і не дратує. Швидше за все, це кульки всередині, які допомагають пудрі зберігати консистенцію та властивості. Нагадаю, що це мій перший продукт такого плану, тому так, мене дивують дрібнички. Отже, якщо ваша косметичка раптом заторохкотить, то знаєте на кого думати.

Відтінок. Взяла 5 Blond. Чому? Дуже слушне питання. Він здався мені холоднішим за 4, побоялась надто затеплити. На фото видно, що відтінок світліший за мої брови, але мені подобається саме такий ефект. Якщо брати прямо в тон до натуральних брів, виходить надто темно і лице одразу якесь грубе. Можливо, пізніше я спробую 4 тон, але поки все влаштовує.

Аплікатор. Маленький, менший, ніж я очікувала і це дуже зручно для заповнення пробілів. Він гарненько набирає на себе пудру і чудово її передає на шкіру та волоски. Але, я раджу добренько знімати зайве з нього, перед нанесенням, бо є ризики переборщити з інтенсивністю, або сама пудра може осипатися. Якщо придивитися, то аплікатор має такі коротенькі тоненькі щетинки, які і роблять нанесення плавним.

Нанесення та ефект. На фото показую два варіанти нанесення: легкий та повне покриття. Перший варіант ідеальний для мене на кожен день. Типу вся така натурель, але брівки виразніші. Я просто наношу продукт аплікатором в горизонтальному положенні по росту волосків, а потім у вертикальному положенні точково заповнюю пропуски. Далі прочісую брови щіточкою і готово.

При інтенсивному нанесенні є ризик забруднити шкіру навколо, якщо ви набрали забагато продукту, або хаотично водите пензликом. Так, трошки довелося пристосуватися, щоб такого не виникало, але багато часу це не зайняло.

Запах відсутній. Може, якщо зовсім близько піднести свого носа до пляшечки, то чутно трав'яну нотку. Але вона дуже тиха і при нанесенні не відчутна.

Економна? Точно економна, гадаю, що її вистачить надовго, бо пігментація достатньо насичена і накладати шарами вам цю пудру не доведеться.

Стійкість. Виробник написав на пакованні All day wear. І не збрехав. Так, це пудра, а не фломастер чи помада для брів, але її стійкість дійсно вражає, навіть без фіксації гелем. (Які я, до речі, не люблю, або не знайшла свій. Як бачите, на фото він трохи краде об'єм.) Одного дня пудра була зі мною з самого ранку, а змивати я її пішла о третій годині ночі, бо мала ночівлю у друзів, і брови були такі ж, як зранку після нанесення майкапу.

Важливий факт. Хоч це і дуже індивідуально, але я маю вказати, що брови не чухалися, не червоніли і відчуття тягара на бровах, чи шкірі під ними, продукт не викликав.

Дуже люблю відкривати для себе нові способи та техніки мейкапу, особливо, коли експеременти виявляються вдалими. А цей я вважаю саме таким.

Буду дуже вдячна за коментарі, радо відповім на питання❤️