Zera Khaibulaeva

Тестування Derma E Hydrating Ultra Hydrating Lip Plumping Treatment

Тестування Derma E Hydrating Ultra Hydrating Lip Plumping Treatment

Тож відкрила гарну упаковочку ультразволожуючого засобу для збільшення обʼєму губ і почала тестувати.

Флакон симпатичний, з пластику, закривається плотно ковпачком. На кінці флакону є аплікатор круглої форми для нанесення.

Але одразу попереджаю - перший раз можна нанести забагато і бути трохи в шоці. Треба постаратися, аби засіб спочатку вийшов після відкривання, то було десь 5-6 холостих натискань, а потім я сильно нажала і вийшло трохи забагато. Але тепер вже можна регулювати натисканням кількість засобу. Перший раз рекомендую нанести невелику кількість і подивитись на реакцію.

Тестування Derma E Hydrating Ultra Hydrating Lip Plumping Treatment
Тестування Derma E Hydrating Ultra Hydrating Lip Plumping Treatment
Тестування Derma E Hydrating Ultra Hydrating Lip Plumping Treatment

В мене губи сухі та не пухкі. Тож я перший раз трохи перестаралась і нанесла забагато засобу, трохи вийшла за контур губ.Печіння почалось одразу після нанесення і воно було дуже сильне. Але я ще та мазохістка, тож терпимо😀А от дівчатам з високою чутливістю може бути засильно.

Після нанесення виглядає як гарний прозорий блиск, якщо торкнутись язиком- трохи солодкувато і одночасно трохи відчувається присмак перцю, взагалом немає неприємного присмаку, немає сильної липкості та склеювання. Кров приливає і дійсно виходить червоний пігмент.

Аромат натуральних трав, олій, трохи відчуваю корицю, гвоздику та жожоба. Запах мені сподобався. Чомусь в купі запах мені схожий на цвітіння білої акації, запах з дитинства. Ми тоді ці білі квітки чомусь їли😌

Про склад:

Основні компоненти що вказує виробник-олія жожоба, гіалуронова кислота.

Детальніше: Hydrogenated Polyisobutene(регулятор вʼязкості), Ethylene/ Propylene/Styrene Copolymer,

Benzyl Nicotinate, Tocophery!

Acetate (Vitamin E), Simmondsia Chinensis (Joioba) Seed Oil(олія жоба), Eugenia Caryophyllus (Clove) Flower Oil(олія насіння гвоздики), Vaccinium Corymbosum (Blueberry) Seed Oil(олія насіння чорниці), Punica Granatum (Pomegranate) Seed Oil(олія кісточок гранату), Tocopheryl Nicotinate, Sodium Hyaluronate, Butylene/Ethylene/Styrene Copolymer, Cinnamonum Cassia Leaf(кориця), Flavor, Purified Water. Paprika Extract(екстракт паприки).

Веганська формула та багато природних компонентів.

Засіб не дуже густий по консистенції, тож поступово розтікається по краях і тут, якщо забагато нанести, то навколо губ буде дуже виражений червоний контур.

Перший раз в мене так і вийшло. На фото видно блиск, потім пігмент, потім явний контур навколо.

Але я вирішила спробувати по-іншому. Мені, захотілося просто зволожити губи і нанести контур олівчиком.

Другий спроба-я нанесла маленьку крапельку, розподілила по губах і губи вмить стали такі зволожені і ніжні. Нанесла контур олівчиком і мені такий ефект навіть більше сподобався. Губи довго зволожені, немає корочок від олівчика, в мене іноді так буває, що від олівчика трохи підсушує.

Тож я буду обов’язково використовувати як базу під олівчик👍👍👍

І я нанесла третій раз за день , аби подивитися скільки часу буде триматися ефект. Нанесла трохи. Поколювання було десь хвилин 20, випила каву, поїла і ефект перманенту тримався ще приблизно півтори години, а от ефект зволоження протягом дня точно.

Тож для довшого ефекту саме перманенту та збільшення треба буде поновлювати напевно за годинку-півтори.

Рекомендую вчасно забирати залишки та зайве👍

Висновок: мені цей засіб дуже сподобався, скоріш за все буду частіше використовувати для зволоження, як базу під олівчик або помаду .