Надія nhutei

Великий огляд українського бренду Colour Intense

Великий огляд українського бренду Colour Intense

Допис мав з'явитися ще місяць назад, як і моє відео на каналі Трішечки Краси (хто бачив, той може далі не читати😅). Але я випала з клубу, а зараз повернулася і намагаюся осягнути зміни, що відбулися зі спільнотою за цей час)) Тепер по суті.

Я ніколи не думала, що придбаю продукти Colour Intense, але мені захотілось спробувати повторити яскравий патріотичний макіяж у своєму каналі в ю тубі. Я принципово вирішила робити патріотичний макіяж саме вітчизняним брендом, але жовто-синіх палеток так і не знайшла (тоді ще не вийшла нова палетка Hope від Lamel).

А тут, у клубі, вже були позитивні відгуки на олівці Be Bold від CI, тож я вирішила спробувати їх. Ну і понеслась: і туш жовту захотілось, і глітери, і інші продукти полетіли у кошик.🤷‍♀️

Великий огляд українського бренду Colour Intense

Всі блоґери люблять казати, що жовтий колір дуже проблематично зробити гарним або насиченим. Я не знаю чи стосується це лише тіней, чи і олівців, але жовтий олівчик Be Bold просто топ👌, чого не скажеш про волошковий і незабудку. Ох, які гарні назви, ще б і банановий назвали соняшниковим! 🌼

Так от. Незабудка №213 зламався, коли я наносила його на повіки, а у волошковому №209 зламався сам механізм, тому він випадав з пластикового футляра. Банановий №207 і не ламався, і м'яко наносився, і плавно розтушовувався, але його легко зачепити кришкою і пошкодити (в принципі, це ні на що не впливає).

Я наносила олівці на кремові тіні мейбелін і фіксувала зверху глітером Colour Intense (далі і про нього), все трималось не одну годину.

Оцінка : 4 з 5 👍 ціна 39грн./шт. перекриває всі недоліки)

Спочатку я не зрозуміла, а потім як зрозуміла! 😂

Цей продукт для брів мені не сподобався при першому використанні, але зараз я тільки ним і фарбуюсь. Особливо я прониклась його перевагами, коли забула мікроолівчик Lamel і мені довелось на фотосесію фарбуватися ЦИМ. Я досі не розумію що це за форма)) Поясніть, чому стержень олівця саме такий, а не звичайний, як у Be Bold, наприклад? Якоїсь переваги у нанесенні такою формою я не помітила.

Нанесення - це те, що одночасно і дратує, і рятує цей олівчик. Дратує, бо він крихкий і легко ламається. Рятує, бо він фарбує саме шкіру, має гарний колір (принаймні, мені подобається) і щіточку для тушовки. І одна особливість зробить його або найневдалішою покупкою, або улюбленцем: абсолютна відсутність стійкості. Пояснюю на власному прикладі.

Нафарбувала лінії брів і почала тушувати: олівець зтерся в нуль. "Жах!", - подумала я і кинула його в рюкзак з надією сплавити мамі або комусь із подружок в рідному місті, куди я їхала наробити собі фото.

Що було далі я вже написала. Так ось ця нестійкість дозволила мені зробити руками, що тряслися від хвилювання, фантастично гарні брови. Я просто малювала форму, а як не подобалось - витирала щіточкою, перемалювала - і так до ідеалу. Зафіксований спреєм олівчик чудово витримав фотосесію. 📸

Оцінка: 4 з 5 для новачка, але абсолютно точно не рекомендую всім іншим.

І цей, і наступний глітери - це мої перші глітери, тож порівнювати ні з чим.

Срібний Just Star Glitter наноситься якось хаотично пластівцями середнього розміру, які мають гарний перелив. Можна наносити і рідним аплікатором, і пензликом, але точно не пальцями, бо продукт швидко застигає і вже не переноситься на повіку. А якщо нанести аплікатором на повіку і спробувати розтушувати пальцем, то всі блискітки залишаться саме на пальці.😅

Мені сподобалось влітку наносити на голу повіку: стійко тримаються, не осипаються, легко змиваються водою. Щодо застосування у повноцінному осінньому макіяжі, то я ще в пошуку ідей.

Оцінка: 4 з 5.👌

Глітер Shine Streamers Liquid Glitter у 02 кольорі сподобався значно більше за попередній. Дрібні сяючі часточки і ніжний дуохромний перелив (рожево-голубий) гармонували в жовто-блакитному макіяжі очей, та і на голій повіці створював свято. Найзручніше наносити і розподіляти продукт пласким пензликом, і той, що від Colour Intense, добре підійшов на цю роль. А от пальцями теж не рекомендую тицькати, бо вся краса на них і залишиться.

Глітер швидко застигає, не осипається, легко змивається. Влітку користувалась із задоволенням, тепер відклала до яскравих весняних мейків. На третьому відео вище додала стійкість обох глітерів одразу після нанесення.

Оцінка: 5 з 5.

Я не знавчиня пензликів, тому маю дещо інші критерії оцінювання.

По-перше, плюсую за те, що пензлики виготовляються в Україні. На жаль, практика, коли українські бренди продають пензлики під своїм іменем, що виготовлені в КНР, доволі поширена.

По-друге, мені здається, що для такої форми пензель дуже м'який, через що ним не виходить контрольовано підвести губи. Нанести кремові тіні теж важко, бо з'їдає багато. Але не лізе і коштує всього 51грн.. Використовую виключно для нанесення глітера.

Оцінка: 2 з 5, маю кращий пензлик за 47грн. від SPL.

Після відкриття жовтої туші стало зрозуміло, що навколо неї треба буде танцювати з бубном: продукт рідкуватий і не дуже пігментований. Власне, пофарбувати вії вийшло лише самим кінчиком щіточки, а потім нею я вже розподіляла вії, що злиплись. Хоча мені вона і сподобалась в якості творчої родзинки-акценту на нижні вії патріотичного макіяжу, все ж користуватися нею не хочеться.

Жовта і чорна туші довго не застигають, через що віддруковуються, коли просто кліпаєш очима. Особливо неприємно, коли у макіяжі використовуєш різні кольори. У мене чорна туш з верхніх вій віддрукувалась на нижніх жовтих віях і навпаки на іншому оці, де я спочатку нанесла чорну туш, а вже потім жовту. Безлад.😵‍💫 Дівчата кажуть, що треба було брати праймер для туші або білу туш цієї серії як основу, та я не впевнена, що ще коли-небудь захочу туші від CI.

Оцінка: 2 з 5.

P.S. відео з тушшю я випадково видалила, але свотч є у мене під відео "Повний огляд Colour Intense: сайт, обслуговування, якість косметики...", там і свотч чорної туші теж.

Щодо чорної, яка амбіційно заявлена 4в1, то нічого подібного я не помітила. Взагалі вона мені була цікава виключно як термотуш, якої у мене ще не було. В цьому плані запитань нема: не сиплеться і змивається теплою водою, скатуючись у трубочки і сильно не розмазуючись по обличчю.

Плюси - все.

Ще до нанесення проявляються мінуси: при відкритті туш, наче восьминіг, плюється продуктом. Руки, ноги і футболка були заквецяні дрібними чорними цятками.

Щіточка не дуже зручна, хоча має потенціал, який вбиває рідка текстура туші. Я десь читала, що термотуші неможна нашаровувати, але ця в один шар лягає непомітно: ні об'єму, ні довжини, хіба що просто зафарбовує напівпрозорі кінчики вій.

Не рятує і її низька ціна 90грн.

Оцінка: 1 з 5.👎

Для селфі обидва блиски гарно підійшли, але відрізнились комфортом у реальному житті))

Jelly Gloss, відтінок 10, купила за 55грн..

Має легкий світло-рожевий відтінок і дрібні блискітки. Пігмент западає у складки губ, але за рахунок сильного блиску це майже непомітно. Краще розподіляти пензликом, бо рідний аплікатор наносить забагато, потім будуть полоси на губах і скупчення продукту біля рота. Солодкий косметичний запах, без присмаку. Досить стійкий, що вразило: якщо не їсти, то може триматися кілька годин, а якщо істи, то зникає блиск, але пігмент залишається. Липкість спочатку легка, а з часом посилюється. Для моїх губ, що постійно страждають кірочками, будь-яка липкість - це шлях до обгризаних губ, тож авансом

Оцінка: 5 з 5 через ціну і компліменти від подруг. 👍

Зволожувальний Pastel Gloss, 08 відтінок, вартість 55грн..

Одразу зазначу, що мені таке пакування не подобається, як і більш виражений хімічний запах, зате без присмаку.

Пігмент насиченіший від Jelly, але не супер, як зазначено брендом. Текстура плотніша і розподіляється важче. Зате рідний аплікатор наносить продукт без проблем. Pastel одразу після нанесення відчувається липким, а з часом його хочеться зовсім прибрати з губ, що зробити не так просто. Ця особливість зводить на нуль непогану стійкість блиску. От чого не відчула, так це - зволоження.

Оцінка: 3 з 5, з ним компліментів подруги не роблять. 😂

Тим не менш, я користуюсь обома блисками, іноді змішую їх. 🙂

Я не очікувала феноменальної якості ні пакування, ні самих продуктів від Colour Intense, але несподівано знайшла своїх фаворитів.❤️ Загальна картина:

  • глітер Shine Streamers точно куплю ще раз, хіба що спробую інший відтінок задля цікавості, але цей - моє щире захоплення. І я так подумала, що пензлик не буде зайвим в моїй косметичці.
  • олівець для брів Ideal Brows використаю до кінця, але не повторю. Гарне враження від нього склалось не одразу, але на данному етапі моїх макіяжних здібностей цей олівчик непоганий.🤗 Сюди ж блиск Jelly Gloss.
  • олівцям для очей Be Bold і срібному глітеру Just Star я ще дам шанс. Думаю, з ними можна потренуватися робити яскраві макіяжі, хоча я не впевнена, що вони мене не вибісять (і олівці, і макіяжі). 😅
  • туші і блиск Pastel я б відправила комусь іншому. На жаль, це негігієнічно, тому доведеться залишити собі. Мені ще шкода їх викидати, хай лежать, поки туші остаточно не висохнуть, а у блиска не завершиться термін придатності. 😂