Purito Cica Clearing BB cream проти шкіри з розацеа: хто кого?)
Нарешті я дісталася до цього популярного продукту 🤗
Коли ти більшість часу маєш природній "рожевий" тон та ще й запалення на шкірі, то питання підбору тонального засобу стає доволі актуальним)). Тож я вирішила спробувати цю легенду і... Спойлер: не розчарувалась!😎
Але про все по порядку:
Бренд Purito має хорошу репутацію та часто додає заспокійливі компоненти до своїх продуктів. Так і сталося з цим бб кремом: у складі різні форми центели, ніацинамід, пантенол та аденозін. Сонцезахисні фільтри змішані: діоксід титану (фізичний) та етілгексіл метоксінамат (хімічний), також маємо слюду (вона ж mica) - це природній мінерал, що додає сяяння.
В мене відтінок 21 - він не найсвітліший в лінійці, але 13й має жовтий підтон, а 21й трохи сіруватий, а сірий, як ми дізналися від нашої майстрині візажу Маргарити Хаіт, чудово перекриває почервоніння.
Для свотчу я нанесла доволі щільний шар і не розтушовувала, через деякий час зробила ще один свотч, щоб перевірити крем на окислення. Як бачимо, з цим проблем немає. Хоч відтінок може здатися трохи затемним для мене, але він чудово адаптується і гарно виглядає на обличчі.
Нанесення в нього ідеальне: це той бб крем, що лягає на шкіру сам, його легко розподілити навіть пальцями, не кажучи вже про б'ютіблендер😍.
В пори не западає (навіть трохи їх маскує), не підкреслює сухість або шелушіння - ось це взагалі дуже класно.
По щільності перекриття це десь 7/10, на фото До/після добре видно, що засіб гарно впорався з розацеа, навіть червоні плями від акне та шрами непогано закамуфлював, хоч це робота консилера. Фініш у Purito Cica Clearing BB cream сяючий. Дуже сяючий))). Тож він точно сподобається любителям гласскін - а ось тим, хто надає перевагу матовій шкірі, краще пошукати пробник перед покупкою 🤗.
Особисто мені подобається сяяти, хоч з цим ВВ навіть я фіксую Т-зону пудрою. І так, через кілька годин знадобляться матуючі / або прості серветки, щоб прибрати зайвий блиск. В принципі, Enough Collagen навіть жирніший по ефекту, тому я прощаю цю особливість крему від Purito.
Слід зауважити, що з цим продуктом не вийде нафарбуватись вранці і забути про дзеркало на 10-12 годин, тож, якщо потрібна ідеальна стійкість, краще придивитись до цього красунчика: https://club.makeup.com.ua/post/8857/. А от на кожен день (тим більше на холодну пору року) вважаю Purito Cica Clearing BB cream чудовим варіантом!
Сподіваюся, мій досвід був корисним і він допоможе комусь зробити правильний вибір і не розчаруватися у покупці 🤗.
Коментарі (0)