Анастасія Фоміна

Майже ідеальна туш для вій від бренду Golden Rose🥀

Дівчатка,привіт!я до вас зі своїм відгуком на туш для вій від бренду Golden Rosе.

Бренд Golden Rose я знаю можна сказати з дитинства,моя мама раніше мала у своїй колекції косметики і помаду,і тіні цього бренду.Але я і не думала,що цей бренд зараз має доволі широкий та сучасний асортимент продуктів непоганої якості(судячи з відгуків інших людей) та ще і за бюджетну ціну.

Я дуже люблю туші,особливо люблю туші від Eveline та Maybelline,аде цього разу хотілося спробувати щось нове.

Перейдемо до туші.Обираю я завжди туш для вій по декільком властивостям:1)я люблю силіконову,вузеньку щіточку,яка йде або як ялинка,або щось типу того.Великі об'ємні щітки мені не зручні.

2)туш для мене має бути з ефектом подовження та розділення.

3)найголовніше-туш має бути стійкою,але і змиватичя не складно(бо у мене чутливі очі).Я люблю коли туш можна нанести зранку і не перейматися до самого вечора,що десь щось осипатися буде чи розмазуватися.

Розповім детально,чи задовольнила ця туш усі мої потреби.

Щіточка тут силіконова,неширока,звужується до кінчика.Вона не колитися,як буває трапляється з тушами,вона легко та просто дозволяє профарбувати вії добре з одного нанесення,а звуження кінчика дозволяє зручніше профарбувати навіть найменші за розміром війки.

Щіточка гнучка,проте не сильно.Продукту на таку щіточку набирається достатньо.

Отже ,від мене щіточці лайк👍🏼

Ця туш по ефекту мені шалено сподобалася,вона круто розділяє вії,надає їм і об'єму і подовження.Якщо посидіти та добре профарбувати в кілька шарів,ви будете вражені неймовірно довгими та красивими віями.Однак якщо замріятися,можна отримати невеличке склеювання та ефект павучих лапок,тому якщо бажаєте щоб цього не було-профарбовувати треба обережно,а якщо треба навіть прочісуйте вії ще додатковою чистою щіточкою.

Тому за ефект теж лайк👍🏼

P.S.на фото ця туш на моїх віях в легкий 1 шар.

Саме цей пункт нажаль і зробив цю туш не зовсім ідеальною для мене.

Як я вже сказала я шукаю завжди туші,які добре тримаються,але не водостійкі.Водостійкі мені завжди не подобалися скільки би я їх не пробувала.

І от ця туш після 4-5 годин нажаль починає осипатися,причому якщо нанести велику кількість в кілька шарів, то тоді вже через 3 години ви будете пандою.

Нажаль таке мене не влаштовує,бо я наношу макіяж о пів 8 ранку кожного дня і змиваю я його вже десь о пів 9,а напротязі дня на роботі в мене нажаль далеко не завжди є можливість слідкувати за макіяжем.

З хорошого це те,що змивається туш добре без проблем гарячою водою.Це плюс для моїх чутливих очей,бо не люблю додатково змивати туш міцеляркою чи терти очі гелем під час вмивання.

Тому в цьому пункті від мене дизлайк👎🏼

Туш виглядає мінімалістично та приємно,пакування хоч і звичайне ,але мені подобається що вона не в неон пакуванні чи щось таке.Туш прийшла свіжа,не засохша,написи на пакуванні не зтерлися за місяць користування.Якість за свої гроші теж непогана і можливо момент зі стійкостю когось влаштує,бо всі ми різні і з різними вимогами до продуктів.

Дякую,що дочитали❤️