О'L

FANTASY COMMUNITY PERFUMES

FANTASY COMMUNITY PERFUMES

YuliHrytskoff, здається, перша познайомила наше ком'юніті із новим брендом fcperfumes.

Вона так класно описала Spicy Cherry Shike, що навіть я зі своїм скептичним ставленням до аналогової парфумерії не втрималась та почала шукати інформацію про виробника та офіційного представника в Україні.

Дописи ж від alena.rosee остаточно запевнили мене, що треба щось спробувати. Тим паче, моя дитина також марить Lost Cherry від Tom Ford, а Spicy Cherry Shike наче повинен бути на нього схожий.

Окремо зазначу, що той сноб, який сидить всередині мене, взагалі проти аналогів, «реплік» та «відлівантів», тож, я та ніколи не купую парфуми такого плану і це мій перший подібний парфум.

FANTASY COMMUNITY PERFUMES

По-перше, зазначу плюси.

Ціна доволі непогана, продукт представлений у вигляді пробників, мініатюри 11 мл, тестера 30 мл, та флакона з пакуванням 30 мл. Тестер та звичайний флакон відрізняються лише пакуванням. Я купувала парфум собі, а не в якості подарунку, тож, обрала тестер.

Тестер 30 мл коштує 699 грн – це навіть дешевше, ніж на офіційному американському сайті, бо там вартість аналогічного парфума 25 доларів.

У нотах я не дуже гарно розбираюсь, тож, аромат буду описувати сугубо з власного відчуття.

Одразу я чітко відчуваю вишню та лікер, потім чую ваніль та мигдаль, а ще чую щось «аптечне».

Алкоголю чи запаху спирту немає, що мене дуже сильно радує.

Флакон скляний, дозатор гарний, фарба нанесена рівно та якісно. На свою вартість все дуже пристойно.

Але…

Перше, на що я постійно звертає увагу – це зазначення інформації про виробника та його офіційного представника на території України (або уповноваженої особи по роботі з рекламаціями). Тут на пакуванні ніде ані слова про них. На офіційних сайтах також ця інформація майже не представлена. Тож, пішла я її шукати….

За даними Укрпатента заява на реєстрацію цієї ТМ була подана від ФОП Грищенко Б.О. Далі пошукала цю особу в реєстрах та зробила висновок, що скоріш за все зазначена особа і є офіційним представником.

Мало хто так «заморучється», тому в мене виникає постійно одне й теж питання – чому б не зазначити всю необхідну для користувача інформацію одразу?

До речі, вже десь зазначала, що дорогу парфумерію намагаюсь купувати лише у офіційних дистрибуторів, бо там на стікерах зазначена вся інформація, що мене цікавить та я можу бути більш-менш впевненою, що виробнику/представнику нема чого приховувати.

Проте, це лише мої «заморочки» - просто люблю, щоб з нормативно-правової точки зору все було ок, тоді довіра до бренду в мене збільшується )

Повторюсь, аромат на свою вартість непоганий та доволі стійкий. Проте, я, на жаль, не змогла його «носити»…. Для мене він виявися не дуже цікавим - мій внутрішній сноб вирішив, що до люксу він не дотягує, тож, мій інтерес до нього пропав вже після першого використання.

Я віддала його доньці. І от вона від цих парфумів просто в захваті! Каже, що аромат дійсно схожий на «фордівську вишню». Наразі користується ним постійно. Я, в свою чергу, неймовірна рада, що таким чином можна зекономити на покупці Lost Cherry 🙃

Планую також придбати їй набір «семплів», потішитись ) 🙃