Anna_feerie

Як я зустрічаю свої 37

Як я зустрічаю свої 37

Думаю, відсутність бажання щось святкувати притаманна багатьом в наш час, тож тут я не буду оригінальною)). Але зранку я дізналася, що сьогодні ще й день художника 🎨.

А потім прочитала привітання від дівчат з Клубу, ледь стримуючи сльози - настільки щирими, глибокими та потрібними були їх слова! 💔

Тож сьогодні хочу подякувати перш за все команді Makeup за те, що придумали та втілили в життя ідею українського б'юті-простору, де ми можемо ділитись досвідом, сміятись та дивуватись, підтримувати одна одну та знаходити близьких по духу людей.

Як я зустрічаю свої 37
Як я зустрічаю свої 37

Ви надихаєте, експерементуєте та спонукаєте розвиватись, кожен коментар та зворотня реакція - це як маленька листівочка з приємними побажаннями✍️. А як я обожнюю фотографії ваших кучерів - це окремий вид задоволення, який точно заслуговує на цілий допис 😍.

Іноді хочеться провести вихідний в піжамі та нікого не бачити...але потім згадуєш, що обіцяла дівчатам відгук на якмйсь продукт, несеш себе до ванної кімнати, миєш голову (бо як то робити фото з брудною))), кучеряву укладку, приводиш до ладу обличчя, робиш макіяж... Аж раптом розумієш, що вже й не так погано, хочеться вийти на вулицю. Береш собаня і вигулюєш свій мейк у полі (ну, а що - можливо степові зайці та дрофи також заслуговують на порцію краси)).

А якщо серйозно, то нам всім зараз дуже важко, та саме така підтримка та можливість переключитись надають сил та енергії для життя та втілення своїх планів!)

І я раділа, як дитина (бо насправді в дитинстві у мене не було таких розкішних кульок та квітів), і знову хотіла заплакати (це, певно, вже вікове 🤪).

Найбільше чекаю моменту, коли всі ми зможемо обійняти своїх близьких і не ставити життя на паузу, а мріяти, вирушати на пошуки своїх мрій та перемагати!

P.S. На фото з моїми роботами 3 з 4х напряму пов'язані з відомими всім блогерками Клубу, вгадаєте?))НЗ

P.S. На фото з моїми роботами 3 з 4х напряму пов'язані з відомими всім блогерками Клубу, вгадаєте?))S. На фото з моїми роботами 3 з 4х напряму пов'язані з відомими всім блогерками Клубу, вгадаєте?))