Kizza

КитайЛінзи

КитайЛінзи

Надихнувшись дописами дівчат про замовлення з одного китайського сайту вирішила і я нарешті втратити "покупецьку цноту" і вперше зробила замовлення. Одним з компонентів якого були лінзи 2 пари. Але сьогодні мова піде про ті,що подорожче, а саме 3.3 долари.

Коробочка трохи прим'ялась, але для нас це не критично, адже лінзи запаковані в захисні блістери. Я взяла пару без діоптрій, але на сайті є можливість взяти лінзи з додатковою корекцією. Технічні характеристики є на фото, з термінами придатності і рекомендаціями з використання. В комплекті є мікрофутляр, яким напевно я користуватись не буду, адже в мене є купа порожніх футлярів від рідини ReNu, якою я користуюсь протягом багатьох років і дуже люблю її💕 (у мене близорукість, некритична, але дуже заважає в повсякденному житті)

Ура, нарешті про лінзи, а то коробка і коробка) Лінзи трохи збільшують рогівку (принаймі мені) добре перекривають мій зелений колір і власне виглядають дуже класно. Через чутливі очі, і моментальне сьозовиділення я завжди одягаю лінзи до макіяжу. (Окрім чорних, бо вони майже "сліпі").

Якщо лінзи від Bausch and Lomb (якими я користувалась доволі часто, перепробувавши і одноденні, і місячного використання без знімання і навіть уф-чутливі, що змінюють колір) я могла дістати лінзу з блістера і одразу встановити до ока то тут я отримала жахливе печіння. Що зникло після дуже доброї промивки лінзи моїм звичним розчином.

Класні дешеві лінзи, які допоможуть змінити образ за лічені хвилини. Приємні, не надто тонкі, комфортні лінзи до яких швидко звикаєш на очах. Легко вставляються і виймаються. Звісно після зняття, є невеличкий ефект полегшення, але можливо це тільки мої такі відчуття. Загалом як карнавальний або нещоденниц варіант - досить непогані лінзи, а особливо за ціну в 130 грн