Alyona Fedyk

TENDER BLENDER: найкраще від MAKEUP

TENDER BLENDER: найкраще від MAKEUP

Коли ця крихітка випускалась ще в брендовій коробці-підставці, я вже рекомендувала її всім, бо НЕ полюбити цей б’юті-блендер просто неможливо. Згодом MAKEUP зробили ребрендинг, але під нього сам аксесуар не потрапив. Змінився дизайн пакування, проте кому потрібне та коробка (розкішна, сперечатись не буду), якщо всередині такий скарб?

Тож, трішки слів про сам спонжик:

  • виготовлений з гіпоалергенного поліуретану;
  • зручна форма краплі: для розтушування тонального крему, консилера або коректора (на великих зонах та локально);
  • бренд стверджує, що блендер можна використовувати і сухим, але я справді не розумію сенсу цієї маніпуляції:)
  • ммм, який неймовірний колір! Це просто фантастика.

Після змочування блендер стає дуже м’яким та піддатливим, але при тому не втрачає свою пружність. Мені надзвичайно подобається, що він не має своєрідного “ефекту пам’яті”, тобто навіть якщо натиснути на нього з усією силою – жодного сліду не буде. Подібна проблема буває в аксесуарах інших брендів, тому це дуже засмучує.

Як проявляє себе блендер у роботі?

Бездоганно! Так, він може трішки “з’їдати” продукт, але який бб цього не робить? Якщо навіть порівняти, то його легко очистити, бо тональний засіб не проникає глибоко в пори аксесуара, а отже – блендер максимально віддає продукт.

Нанесення – дуже м’яке, приємне та ефективне. Можна нашаровувати засіб або створювати дійсно природний макіяж. Я декілька разів “зраджувала” блендеру MAKEUP, тому маю з чим порівняти. Цей дійсно дуже якісний.

Ще трохи про очищення. Моєму “черговому” спонжу від MAKEUP вже скоро місяць, а його вигляд ніяк не змінився від моменту покупки, хоча використовую я його майже щодня. Так, після нанесення тону я одразу мию блендер милом або гелем для вмивання. Змиваються засоби ідеально. Ніяких жовтих плям та смуг. Ну ви бачите самі:) Висихає не мегашвидко, але я завжди зберігаю його на підставці, тому не думаю, що це якось впливає на безпечність аксесуару для шкіри.

Попередній спонж від MAKEUP прослужив мені більше року! Він не кришився, не деформувався, не ставав неестетичним… Викинула я його лише тому, що вже головою розуміла: ну куди далі тягнути? Навіть часте очищення не гарантує 100% безпеки, якщо блендер дійсно вже “дідусь”. Тому навіть у експлуатації цей спонж дійсно дасть фору будь-якому більш дорожчому аксесуару. Якщо ще не пробували – РЕКОМЕНДУЮ капсом))