Maybelline SuperStay Vinyl: відтінок 35 - Cheek
Ці помади стали моїми улюбленими ❤️ Начитавшись відгуків і надивившись свотчів Cheeky в інтернеті ,захотілось і собі придбати новий відтінок у колекцію.
Помада має зручний аплікатор ,з яким дуже легко та швидко можна зробити рівний контур.
Легка консистенція та насичена пігментація .Одного шару достатньо щоб перекрити природній колір губ .
Перед використанням рекомендовано трішки збовтати флакончик. Щоб помада краще трималася наносити треба на сухі губи ,тонким шаром.
І почекати пару хвилин .
Якщо наносити на бальзам ,помада стійкою не буде ,тому краще зволожувати губи хвилин за 30 до нанесення помади .
Помада дуже стійка ,не розмазується,тримається цілий день ,з нею не страшно їсти або пити чай .
Відтінок
А ось колір трішки підвів ,я очікува більш нюдового ,кофейного кольору але нажаль він трішки не такий .
Цей відтінок виглядає по різному в залежності від освітлення ,у приміщені він ще схожий на нюд ,але коли на нього потрапляє світло він віддає розовинкою ,спочатку я подумала що мені здалося ,але ні ,він все ж таки з розовим підтоном .
Можливо на дівчині зі світлою шкірою, колір буде виглядати більш темнішим і коричневим.
Але для мене це така більш нюдова версія відтінка Coy.
Загалом відтінок приємний ,універсальний на кожен день .
Підходить під різні макіяжі.
Але все ж таки ,трішки не той колір який я хотіла .
Коментарі (0)