wowmom

Глиняна маска зі спецефектами! Але чи є від неї толк?

Глиняна маска зі спецефектами! Але чи є від неї толк?

Привіт, красуні!Привіт, красуні!

Маска Elizavecca Bubble Clay Mask свого часу просто розірвала ТікТок, Ютуб, Інстаграм, адже до неї, на ринку нічого подібного не було. Ну де ви бачили, щоб маска здималася бульбашками на обличчі? Але, чи є за цими спецефектами дієвість, спробуємо розібратись.

Глиняна маска зі спецефектами! Але чи є від неї толк?

Всі засоби від Elizavecca мають прикольний, впізнаваний, трохи дитячий дизайн. Мені подобається, але знаю, що багато хто вважає це несерйозним.

Маска знаходиться в симпатичній пластиковій баночці, на якій намальоване брудне поросятко:-) Об'єм - 100 мл, і її вистачає приблизно на 12-15 використань.

На вигляд вона, як звичайна глиняна маска, сірого кольору, але з трохи липкуватою текстурою.

Запах косметичний, не різкий, і не дратує.

Ще у баночці можна помітити маленькі бульбашки.

Маску краще всього наносити пензлем, і добре розподіляти, бо вона наче тягуча.

Вже в процесі, при контакті зі шкірою, починає з'являтися піна. Спочатку бульбашки маленькі, але через дві хвилинки, вони подають збільшуватися у розмірі.

Коли маска починає "працювати" на обличчі, мені стає трохи лоскотно. Прикольне відчуття, якщо чесно. Воно так лопається, бурлить, що цікаво за цим спостерігати.

До речі, змивається маска довго, тому для цього я використовую спонж для вмивання, щоб прискорити процес.

Elizavecca Bubble Clay Mask працює, як звичайна хороша маска з глини. Трохи очищує, регулює виділення кожного сала, але і підсушує шкіру. Тому, після використання маски обов'язково треба нанести зволожуючий крем.

В цілому прикольний продукт, де ціна більше обумовлена за бульбашки. Але сказати, що маска нічого не робить я не можу, бо вона дійсно працює.

Як мінімум, її варто спробувати заради враження, і як бонусом, отримати чисті пори.

Дякую за увагу 😘