BOGENIA - допис першого враженн я
Моє знайомство з крутим бюджетним брендом
Моє знайомство з BOGENIA почалося з декоративної косметики та аксесуарів для макіяжу. Напередодні я вже ділилася своїм вращенням про їх спонж для макіяжу (https://club.makeup.com.ua/post/19391/). Зараз поговоримо про найцікавіше - декоративка)))
Bogenia Glossiness Gel Lipstick
Ця гелева помада найприємніша на губах! Вона має глянцевий фініш та комфортно носиться впродовж дня. Палітра відтінків досить велика: від ніжного блиску та нюду до яскравих соковитих відтінків. У мене відтінок 008, Rosewood: ніжний рожево-персиковий відтінок. Мені дуже подобається, як виглядає на моїй світлій шкірі.
Bogenia Velvet Lipstick
Ця матово-вельветова помада мені сподобалася: в неї гарний футляр та цікава палітра відтінків. Але наноситься колір на губи якось важкувато та колір лягає нерівномірно. Це можна побачити на фото. Відтінок 103 Barbie Girl - це ніжно-зефірний рожевий колір. Але те, як він полосить на губах мені не подобається. Можливо, інші відтінки будуть вести себе краще.
Bogenia Liquid Matte Lipstick
Ця рідка помада для губ мені дуже сподобалася, хоча я на неї не робила жодних ставок! Колір 004 American Guava добре підійде для трендового Latte Makeup! Такий коричнево-ніжний відтінок, але при цьому дуже вдалий для щоденного мейку. Помада стійка та комфортна, не знажаючи на матовий фініш.
Пензлі для макіяжу
Я би в житті не повірила, що за такі відносно невеликі гроші можна купити якісні пензлі, котрі стануть моїми улюбленими!
Професіональний пензлик для тіней, 011 - гарно підходить для макіяжу очей. Він м'яку та густу "щетину". Гарно тушує тіні.
Професіональний пензель для рум'ян, 003 - має дуже зручну форму як для нанесення рум'ян, так і для нанесення пудри на обличчя. Особисто я використовую цей пензель саме для пудри! Він не линяє і дуже приємний тактильно на обличчі.
Коментарі (0)