Hanna Domashenko

Гроші на вітер чи хороший спонж для нанесення тонального засобу?

Гроші на вітер чи хороший спонж для нанесення тонального засобу?

Я завжди за раціональне витрачання коштів. І далеко не завжди "заплатити менше" - означає "зекономити".

Почну з того, що до цього я користувалася спонжем від Real Techniques, але прийшом час і він втратив свої властивості, тому потрібно було його замінити. В ньому мені подобалося все: він мав гарну текстуру після того, як намочиш його водою, гарним, легким, рівномірним шаром наносив тон на обличчя.

Але я вирішила ЗЕКОНОМИТИ, тому купила спонж від Bogenia. Я подумала, ну яка різниця - це ж просто мочалка, яка йому різниця. Але різниця дійсно є.

ЗАПАХ. Пахне резиною. Це бентежить, бо потім цей запах ніби на обличчі залишається...

ТЕКСТУРА. При контакті з водою він дійсно стає більшим. Але текстура не стає ніжною та м'якою. Тому контакт зі шкірою досить неприємний. (додаю коротке відео, щоб зрозуміти, про що йде мова)

НАНЕСЕННЯ ТОНАЛЬНОГО. Він наносить тон жахливо. Скоріш за все, через його структуру - він з'їдає засіб та наносить його нерівномірними плямами.

Чи варта така економія? Ну, не знаю... Як на мене, коли річ дійсно класна, то краще переплатити і користуватися нею із задоволенням, ніж придбати і не користуватися взагалі чи навіть просто викинути.

Тому більше я зі спонжами не експерементую. Краще куплю Real Techniques наступним разом і буду радіти від того, як швидко з ним робити макіяж!💖