O’Ostah

Копирсаюсь у косметиці молодшої сестри

Копирсаюсь у косметиці молодшої сестри

Трішки більше ніж 16 років тому мама подарувала мені безумовну любов, щастя, вічний привід для радощів і переживань (підлітки такі підлітки😤).  І ось настав той час, коли я можу вкрасти у неї не тільки шоколадку, а й щось із косметички 😂

Ох, як же я сумую за часами, коли моє волосся не знало серумів та термозахистів. І мало при цьому чудовий вигляд!

Моя мала не дивиться на склад і бренд, вона обожнює фруктові аромати. Тому Superfood знайшов свою вірну фанатку на роки.

Мені лінійка сподобалась 50/50. Дизайн, запах, непоганий склад… Але для пористого волосся, яке потрібно живити і випрямляти, не підійшла. Тому сестричка може бути спокійна, посягань на Фруктіс не буде😂 Ну, хіба що на бананову маску, яку я інколи використовую замість бальзаму☺️

Полін - аскетична дівчина, у неї немає багатоступеневого догляду. Якщо є потреба взяти маску, пілінг або деактивувати «вулкан» - вона біжить до мене.

Для боротьби із поодинокими висипами  і для зволоження я їй подарувала сироватку + крем із цинком. Засоби підсушуть запальні елементи, «блюрять» личко  і задовольняють усі потреби підлітка. Мій затест також був позитивним: нові запалення не зʼявились, тест на комедогенність пройдено.

Маю непопулярну думку щодо цього засобу. Я користувалась гелем (для жирного типу) півроку і всі проблеми зі шкірою списувала на будь-що, але не на вмивачку. Мені не вистачило глибини очищення, кожен ранок я бачила новий прищ. Сестра ж користується із задоволенням як для обличчя, так і для тіла. Каже, що не сушить, добре очищує і називає тільки один мінус - відсутність віддушки.

Полін ненавидить бʼюті-шопінг😅 Єдине, що завжди є у її сумочці - це бальзами. Багато бальзамів! Кармекс вважає найкращим засобом для губ, хоча із задоволенням тестує й інші.

Мала змітає усі мої семпли, в яких є ваніль (підростає фанатка монталів😂). Але зараз не розлучається із твердими парфумами від Kiko, які мені нагадують аромат київської маршрутки у найспекотніший літній день🤣. Усі мої флакони називає «багажем дорогої жінки» і щиро тішиться, коли старша сестра балує себе чимось новеньким.

Сподіваюсь, що за певну кількість  років я зможу віджимати у молодшої родички румʼяна діор та бризкатись її байредо. І ніколи не перестану захоплююсь тим, яка вона у мене природна, тендітна і впевнена у собі дівчинка❤️