Hanna Domashenko

BOGENIA - допис першого враження

BOGENIA - допис першого враження

Моє знайомство з BOGENIA почалося з декоративної косметики та аксесуарів для макіяжу. Напередодні я вже ділилася своїм вращенням про їх спонж для макіяжу (https://club.makeup.com.ua/post/19391/). Зараз поговоримо про найцікавіше - декоративка)))

BOGENIA - допис першого враження
BOGENIA - допис першого враження
BOGENIA - допис першого враження
BOGENIA - допис першого враження

Ця гелева помада найприємніша на губах! Вона має глянцевий фініш та комфортно носиться впродовж дня. Палітра відтінків досить велика: від ніжного блиску та нюду до яскравих соковитих відтінків. У мене відтінок 008, Rosewood: ніжний рожево-персиковий відтінок. Мені дуже подобається, як виглядає на моїй світлій шкірі.

Ця матово-вельветова помада мені сподобалася: в неї гарний футляр та цікава палітра відтінків. Але наноситься колір на губи якось важкувато та колір лягає нерівномірно. Це можна побачити на фото. Відтінок 103 Barbie Girl - це ніжно-зефірний рожевий колір. Але те, як він полосить на губах мені не подобається. Можливо, інші відтінки будуть вести себе краще.

Ця рідка помада для губ мені дуже сподобалася, хоча я на неї не робила жодних ставок! Колір 004 American Guava добре підійде для трендового Latte Makeup! Такий коричнево-ніжний відтінок, але при цьому дуже вдалий для щоденного мейку. Помада стійка та комфортна, не знажаючи на матовий фініш.

Я би в житті не повірила, що за такі відносно невеликі гроші можна купити якісні пензлі, котрі стануть моїми улюбленими!

Професіональний пензлик для тіней, 011 - гарно підходить для макіяжу очей. Він м'яку та густу "щетину". Гарно тушує тіні.

Професіональний пензель для рум'ян, 003 - має дуже зручну форму як для нанесення рум'ян, так і для нанесення пудри на обличчя. Особисто я використовую цей пензель саме для пудри! Він не линяє і дуже приємний тактильно на обличчі.