Пічкур Вікторія

Відгук на продукцію Relance

Відгук на продукцію Relance

Relance Hyaluronic Acid + Niacinamide Face Serum сироватка для обличчя Ritual українського бренда Relance .
Після використання дійсно відчутно зволоження, пом'якшення, липкості не має, якщо не переборщити з кількістю, про відновлення чи інші обіцянки рано говорити, в обігу пару днів, але відгуки лише позитивні.
Раніше мала пінку, гідрофільну олію та тонік з ніацінамідом, то залишилася задоволена продукцією бренду , особливо тішить українське виробництво. Бачила багато відгуків про камедогенність данної косметики, на мою шкіру, яка періодично має декілька висипів на місяць , але в цілому нормального і комбінованого типу, пагубного впливу ця косметика не вчинила, навпаки, відчуття зволоженності та чудове очищення від засобів є.

Відгук на продукцію Relance
Відгук на продукцію Relance

Ще придбала собі на пробу-Тонер для обличчя омолоджувальний з муцином равлика та морським колагеномRelance Snail Mucin + Marine Collagen Face Toner-( у мене після вмивання стягує шкіру від води, для мене тонізація швидше для комфорту ) миттєво розглядує і надає шкірі відчуття комфорту.


Так як була чудова акція 1+1=3, то в подарунок обрала -Комплекс зволожувальний для щоденного догляду / Relance Set 4 in 1 (gel/10ml + tonic/10ml + serum/10ml + cream/10ml), часто виїзжаю з дитиною з міста і тягнути з собою ще пакет косметики погодитеся не дуже привабливо, тож ці манюски мене рятують.
Цей бренд вартий уваги, серед бюджетної і дієвої косметики Relance є моїм фаворитом, сподіваємося,що спробую інші їхні продукти) так тримати панове і пані!

Пічкур Вікторія
0
0