Ya Yana

Тільки не кидайтеся капцями

Тільки не кидайтеся капцями
Тільки не кидайтеся капцями

Це той випадок, коли я була рада, що є можливість замовити мініатюрку на 3 грами і затестити продукт, а не витрачати одразу грошики на повну баночку.

Не буду довго тягнути, одразу скажу, що не сподобалось, а вже потім детальніше про продукт.

Як денний бальзам. Я не люблю бальзами для губ, які хоч трошки мають липкість. Помадам таке пробачаю, доглядовим засобам ні. Вона тут не критична, але присутня. Окрім того, ефекту зволожених губ не стало хвилин через 5 після нанесення.

Як нічна маска для губ. Осінь вже дала про себе знати і на моїх губах з'явилось легке лущення. Я нанесла щільним шаром маску і лягла спати. На ранок лущення продовжилось, гладенькими вони не стали, можливо, трошки пом'якшилися, та й усе. Відчуття, наче губи більше не стягнуті, але все ще сухі. Звучить дивно, але і відчувається так само.😅

Пробувала прибирати лусочки скрабом, а потім наносити бальзам. Ефект той самий.

Загалом, виникло враження, що ефект триває доти, доки продукт є на губах. А потім його хочеться постійно наносити, бо губи стають ще більш сухими, ніж до того.

Як завжди нагадаю, що це лише мій досвід і ваш може бути зовсім іншим, буду рада, якщо поділитеся в коментарях. Але, раджу почати знайомство з мініатюрок, це хороше правило в усіх випадках, не лише в цьому.

Аромат. Він дуже крутий, люблю такі. Не стільки нагадує ягоди, як цукерки FRUIT-TELLA. Навіює спогади про дитинство.

Паковання. Це знову той випадок, коли треба мати під рукою аплікатор або лізти в баночку пальцями. Формат - домашній догляд, з собою я краще візьму щось у тюбику. Формат не найвдаліший, але деяким продуктам можеш пробачити все за їхні властивості. Цього разу зірочки не зійшлися.(

Консистенція. Досить приємна, трошки густувата, що окей для маски.

Блиск створює дійсно крутий, тому те, як продукт виглядає на губах дуже подобається.

Раніше я писала про це, але повторюся. Колись я злізла "з голки" Кармекс, бо відчула звикання, губи відмовлялися мати гарний вигляд без нього, а ще дратувало постійне відчуття оніміння на губах. Проте, я мушу визнати, що гідного суперника йому, саме в плані відновлення та глибокого зволоження, я поки не знайшла.

P.S. Про всяк випадок додам, що аплікатор окремо, він не йде в комплекті. Просто дуже круто заметчився по кольлорах із баночкою🥰