La Roche Effaclar

La Roche Effaclar

З продуктами даного бренду знайома давно, але чомусь вони мені раніше не дуже підходили(серія інша була). І от я вирішила дати ще один шанс. 😎

Буду описувати свої враження від користування засобами La Roche Effaclar приблизно місяць часу. Описую з ліва на право.

1. Гель-мікропілінг для очищення проблемної шкіри обличчя та тіла.

Хорша текстура, прозорий гель. Має запах чайного дерева і після нанесення "холод" відчувається на обличчі. Мені сподобався, піниться добре, не до скрипу очищає, але відчуття свіжості дарує і не пересушує. 😉

2. Ультраконцентрована сироватка Ефаклар для обличчя з ефектом пілінгу з комплексом трьох кислот

Сироватка дійсно дуже концентрована. Але так, як моє обличчя з кислотами на "ти". 😎То я не боялась її використовувати. І вона справді працює. Обличчя свіже, освітлене та рівний тон. 😃Дуже сподобалась, варта уваги. Лише запах спирту мене трішки збив з пантелику, але можливо це через високий вміст кислот. 😏

3. Очищувальний гель-мус для жирної та проблемної шкіри

Цей гель мені сподобався більше ніж з чайним деревом. Чому? Навіть сама не знаю. Без запаху, гарно піниться, не залишив жодних подразнень і гарно очищає. Вартує всіх позитивних відгуків. Точно повномір буду брати. ❤️🥰

4.Гель-крем потрійної дії для корекції недоліків проблемної шкіри та запобігання їх повторній появі

Хороший гель-крем, має приємну текстуру, мінімальний розхід. Але мені все одно залишає за кілька годин жирний блиск. 😏Як я розумію, це напевно особливість шкіри і варто НАРЕШТІ з цим фактом звикнути. 😅🤣Сам крем дуже хороший і ніяких подразнень чи реакцій не викликав.

5. Сонцезахисний корегуючий гель-крем для щоденного догляду за проблемною шкірою обличчя, схильною до жирності та недосконалостей, дуже високий ступінь захисту SPF50+

Також був ще у наборі, але я його досить швидко використала.😂 Прочитавши (вже після використання) багато негативних відгуків про нього, я дуже здивувалась. 😳Адже це мало не єдиний спф, який мені дійсно матував шкіру!😎 А це дуже дуже велика рідкість. Тому я його точно буду ще замовляти. Так, трішки мав свої недоліки, жирним здавався, зкочувався, але це було непомітно для мене.

Звісно, погане освітлення, передня камера і інші факторм могли вплинути на фото. Але, мені здається, неозброєним оком видно, що обличчя "сіре" і пігментація прям таки очевидна... 😏😒

Фото зроблене після всіх ранкових процедур. Звісно візит до косметолога був, але домашній догляд свою справу також зробив. 👍Обличчя далеко не ідеальне ще, і я не знаю, чи колись буде. 🙈 Але різниця відчутна.

Тому сміливо можу сказати, що La Roche Effaclar підходить для тьмяної, пігментованої, жирно-комбінованої шкіри.