Фісташка

Гарний зволожуючий бальзам для губ. Зірок з неба не хапає але запах то просто кохання

Гарний зволожуючий бальзам для губ. Зірок з неба не хапає але запах то просто кохання

Це спонтанна покупка. Я схильна до таких речей як схопити щось з полиці біля каси, каюсь. Ось так і тут вийшло. В місцевому магазині Лабіринт стояв на касі стулаж хз продуктами від цього бренду. Я схопила одразу бальзам (для мене це святе), антисептик і мініатюрку парфумів.

Бальзам маленький, зручний. Мені дуже подобається мінімалістичний дизайн упаковки. На звороті взагалі нічого немає.

Дозатор мені сподобався. Видає достатню кількість продукту на один раз. Використовую для нанесення бальзаму саме цей "пиптик". Він не дряпається, краї гладенькі. Мені досить зручно

По текстурі бальзам досить таки жирненький але не масляний. На губах відчувається приємно. Якщо після нього не їсти то може протриматись до 2 годин. Як на мене результат не погяний. Він трошки липкий але не занадто. Не люблю дуже масляні бальзами бо до них липне волосся. Тут такої проблеми гостро не відчуваю. На фото бачите До та після нанесення бальзаму.

Ну і основне: запах. Дуже приємний кокосовий оромат. не занадто сильний, але достатній. Не люблю коли помада, бальзам, блиск мають занадто яскравий запах. Він мене тоді починає дратувати через годинку. Тут все в міру.

Заналом я задоволена покупкою. Думаю що це не останній бальзам і взагалі продукт цієї фірми.