Винник Катерина

Коли натрапила на Sale! Я зараз теж хвастатись буду)))

Коли натрапила на Sale! Я зараз теж хвастатись буду)))

Минулого разу я замовляла нічний крем з ретинолом від Resibo та DD-крем від Helan. Я в захваті після тестування і , поки йшов (може ще йде) мегарозпродаж - накупила ще. І зверху додала нових для себе позицій. Бо строк придатності дозволяє залишити "на потім")))) а тацих цін більше не буде😅

тому я, як істинний хомʼяк, нагребла :

- денний DD-крем (супер запах, ніби купаюсь в чаї з лемонграсу);

- універсальний anti-age крем 30+ (його не пробувала, але якщо не підійде як денний, використаю в якості поживного нічного))

- нічний з ретинолом

- крем для шкіри навколо очей з кофеїном і всякою всячиною,

- лосьйон для вмивання

- мило для рук (воно для всього, але я лиш руки мию).

і я прям в захваті від цього всього!

те, що мені найбільше сподобалось в кремах (окрім дії) цієі ТМ - вони надають пробнички до кожноі коробочки з продуктом, прям всередині))) так мило))) і вся інформація на упаковці. Немає вкладишів, все є на упаковці (зовні та всередині).

Спочатку ставилась скептично до цієі ТМ . бо Польща . Це, все ж не Китай, але і не знані нами Франція-Італія))) але мені сподобався ретинол і я схотіла ще)) поки дають))) і до того, Mokosh (який теж є польським) непогано себе зарекомендував. Але він Закінчується і треба брати новий крем для шкіри навкооо очей, тому взяла Resibo , як і нічний.

Новий для мене бренд та взагалі новий формат догляду - лосьйон для вмивання))) лосьйон після вмивання знаю, а Для вмивання ще не пробувала))) буду знайомитись))

Ні, ну як же я без свого милка))) сьогодні з лемограсом. Запах - освіжаючий. Ефект - чиста, не суха шкіра рук.

я вже писала про сили з маточним молочком - воно має ніжний запах, ось тут: https://club.makeup.com.ua/post/4125/

а це - свіжий чай з лимоном))))