Точковий зас іб, який справді працює
Зазвичай в осінньо-зимовий період, у мене починаються проблеми зі шкірою і часто з'являються висипання, які дуже псують зовнішній вигляд шкіри і мій настрій( На щастя, ще кілька років тому, я знайшла свій диво засіб від такої поширеної проблеми
Коли я помічаю, що щось починає вискакувати на моїй шкірі, то відразу використовую Biotrade Acne Out Active Lotion. На жаль, цього разу я трохи запустила процес і шкіра відновлювалася повільніше ніж зазвичай. Я маю пост акне, яке почало запалюватися і дрібні нові висипання. Щоб позбутися всього цього, мені знадобилося 2-2.5 місяці (в комплексі з основним доглядом). Цей лосьйон підсушує висипання і діє за таким принципом: коли ви наносите його на ділянку шкіри, то засіб діє доти, поки це потрібно саме цій ділянці шкіри і цьому висипанню. Тобто воно не висушить вам всю шкіру при однаковому використанні, воно орієнтується індивідуально саме на проблему.
Спосіб використання
Для профілактики, можна наносити щовечора на проблемні ділянки шкіри, а саме висипання. Зачекати 15 хв та нанести зволожуючий крем.
Якщо потрібний швидкий ефект, то я наношу і вранці і ввечері точково і потім обов'язково добре зволожую шкіру.
Коментарі (0)