Катя Джей

Ідеальна туш – це Lancome Idole

Ідеальна туш – це Lancome Idole

До покупки туші для вій я завжди ставлюся вкрай відповідально. Тому що, по-перше, я алергік. А по-друге, я ношу контактні лінзи.

А ще я терпіти не можу косметику, яка розмазується при найменшій вологості, тече або тим більше не виправдовує свою вартість. Отже, одним із важливих критеріїв будь-якого косметичного продукту для мене є його стійкість.

До своїх 35 років я, без перебільшення, перепробувала всі існуючі туші для вій — від найбюджетніших до найдорожчих. І в кожній я незмінно знаходила недоліки: одна лягає грудками або склеює вії, інша через пару годин віддруковується на повіках, третя викликає печіння та почервоніння слизової очей.

І лише близько півтора року тому я нарешті відшукала свою ідеальну туш. Таку, яка не обсипається і не тече, не перетворює мої вії на малопривабливі павучі лапки і не дратує навіть найчутливіші очі.

І цим неймовірним продуктом виявилася туш Idole від бренду Lancome.

Ідеальна туш – це Lancome Idole
Ідеальна туш – це Lancome Idole

Від природи в мене світлі напівпрозорі вії середньої довжини. Без шару туші їх практично не видно.

З тушшю Idole погляд миттєво змінюється, навіть якщо своїх вій категорично не вистачає.

Для мене це ідеальний продукт із низки причин:

  • Миттєво поділяє вії і надає їм довжини
  • Не склеює волоски, не утворює грудок
  • Натуральний об'єм та "пухнасті" вії
  • Не викликає алергії та "не заважає" контактним лінзам
  • Стійкість: не тече ні в дощ, ні в спеку
  • Виглядає дорого як у макіяжі на обличчі, так і у футлярі

Зізнаюся чесно: я рідко дотримуюсь щовечірньої рутини і дуже не люблю змивати макіяж перед сном, тому часто вирушаю спати прямо з цією тушшю на віях. Ось така я жахлива людина.

Але, незважаючи на це, жодного разу не було такого, щоб зранку я виявила навколо очей чорні кола або відбитки туші на своїй подушці.

Тож можу запевнити — Lancome Idole здатна пережити навіть Апокаліпсис.

З недоліків, мабуть, можу виділити лише один: продукт має властивість швидко підсихати. Однак це не так страшно, враховуючи величезний перелік його переваг. Чи не так?