Аna

Всі засоби лінійки L'Oreal Paris Elseve Hyaluron Plump

Всі засоби лінійки L'Oreal Paris Elseve Hyaluron Plump

Нагадаю, у мене густе, пористе, трохи в’юнке волосся середньої довжини. Колір натуральний, ніколи не фарбувала.

На перший погляд – дуже звичайний. Піниться середньо. Миє не до скрипу, але достатньо чисто. Відсутність скрипучої чистоти для мене означає, що продукт не буде сушити. Так і є. Насправді шампунь не зволожує, а добре миє без пересушування.

Частота використання стандартна для мене – 1 раз на 3 дні. Значних перевитрат продукту я не помітила. Проте мені здалося, що саме цей шампунь закінчився трохи швидше, ніж інші. Але все одно шампунь оцінюю високо – для массмаркету це досить вдалий продукт.

Саме маска мені сподобалася більше за все. Якби не значні запаси косметики, то повторила б)

Маска за текстурою – щось середнє між гелем і легким кремом, не дуже густа, проте не тече. Має яскравий, але приємний для мене косметичний аромат, який тримається у ванній кімнаті та трохи на волоссі. Мені знову здалося, що Гіалурон-філлер штовхає мене до перевитрат) Проте маски я люблю наносити рясно, не економлю.

Еффект дуже класний:

- Волосся саме зволожене, а не замасковане силіконами, це найцінніша якість маски для мене,

- Локони розсипчасті, м’які, живі, приємні на дотик,

- Відсутнє обтяження.

Доречі, маскою я користувалась без перерви на інші продукти. Мені було достатньо догляду. Дуже добре використати маску курсом – 6-8 разів користування кожного разу після миття. А потім – за потребою. Я користувалась маскою через раз. При моїй частоті миття виходило приблизно раз на тиждень.

З бальзамом сталася дивна річ: я придбала його в Туреччині, і там його властивості розкривались не так яскраво, як коли повернулась. Думаю, справа в різній воді і в тому, що пекуче південне сонце впливає на слов’янські коси по-іншому.

Бальзам густий, кремоподібний. На мою думку, з усієї лінійки саме цей засіб пахне найкраще, найліпше витриманий баланс інтенсивності аромату.

Моє пористе волосся «їсть» бальзам із задоволенням, тож знову маю невеличку перевитрату. Зате маю необтяжене гладке волосся. Можу використовувати навіть без маски, але нечасто. Все ж таки це бюджетні засоби, іноді потрібно трошки більше живлення.

Це єдиний засіб у лінійці, який я не зрозуміла до кінця. Скористалась ним разів 10, але весь час мені здавалось, що спрій нічного не робить на моїм волоссі.

Сироватка має текстуру густої водички та яскравий, характерний для лінійки аромат. Розпилювач видає середній розмір – великих крапель немає, але і туман ви не отримаєте. Думаю, спрей підійде тонкому волоссю. Я свій подарувала знайомій з фарбованим волоссям і вона від нього в захваті)

Оцінювати засіб не буду. Думаю, він мені просто не підійшов.

Вона класна з усіх сторін:

- Бюджетна

- Доступна

- Має дієві засоби

- Якісно упакована

Упаковку похвалю окремо. Бо часто засоби в массмаркеті грішать неякісним пластиком. Засоби Elsev мают класну упаковку, міцні кришки і розпилення, яке не заїдає.

Та головне, звісно – результат на волоссі. Моє пористе натуральне волосся дуже добре зволожене. Можна придивитись до цієї серії тим, хто не любить силікони і ефект плівки на волоссі. Хоча, особисто я нічого не маю проти силіконів у засобах по догляду за волоссям)

🎀 Хай кожна ваша волосинка блищить і випромінює радість, силу і життя 🎀