O’Ostah

Ботокс для волосся від Luxliss

Ботокс для волосся від Luxliss

Я маю дууже пористе волосся, яке, в цілому, можна вкласти. Але є один величезний ворог, що може за секунду вбити навіть ідеальну укладку. Це волога. Тому із приходом осені, декілька років поспіль, я ходила до майстра на вирівнювання. Відмовитись від процедури мене змусила алопеція (трихолог радив не обтяжувати волосся)… І ось я знов у кріслі майстра, бо так сильно хочеться спати на годину більше і не ходити «кузькою» у сезон дощів.

Із брендом я знайома давно, про кератин із цими складниками писала раніше: https://club.makeup.com.ua/post/514/

Цього разу явирішила зробити ботокс. Хотіла щоб:

✔️ Не було «жирняку», який робить кератин (щонайменше на два тижні);

✔️ Залишився обʼєм;

✔️ Можна було крутити кучері.

Колагеновий відновлювач ідеально підходить під мої запити.

Формула створена спеціально для випрямлення сильно пошкодженого та неслухняного волосся, а також для повного відновлення пересушеного, ламкого та ослабленого забарвленням та хімічними впливами волосся. До складу продукту входять колаген, 4 види білка, гідролізований кератин, олія марула, целюлоза. Цей засіб повертає волоссю силу і блиск, робить його ідеально прямим і живим терміном до 3 місяців.

Насправді, так само, як і процедура кератину. Єдина відмінність, яку я помітила - складник має не такий агресивний запах та випаровується швидше. В іншому все по протоколу: ШГО-сушка-нанесення складу-витримка- сушка-випаровування-миття-сушка. Усе це займає приблизно три години.

Він залежить від майстра. Багато дівчат хейтять кератини/ботокси, перукарі сварять майстрів вирівнювання і вважають їх шарлатанами. Але я, яка робила кератин не один раз, можу сказати: завдяки вирівнюванню я відростила довжину, викинула прасочку та відновила волосся. Тому можу рекомендувати процедуру усім «пухнастикам». І, звичайно, залишаю своє ДО та ПІСЛЯ😍