Анастасія

Beauty of Joseon Matte Sun Stick : Mugwort+Camelia (SPF 50+ PA++++) – матовий сонцезахисний стік

Beauty of Joseon Matte Sun Stick : Mugwort+Camelia (SPF 50+ PA++++) – матовий сонцезахисний стік

Всім привіт! Сьогодні я б хотіла поділитися враженнями від солнцезахистного засобу у популярному нині форматі стіку. А саме - Beauty Of Joseon Matte Sun Stick Mugwort+Camelia SPF 50+ PA++++.
Трохи історії: Beauty of Joseon (Б'юті оф Джосан) – марка доглядової косметики, натхненна доглядом у династії Джосан (XIV-XIX ст. у Кореї). Заможні жінки використовували в догляді за собою рослинні інгредієнти, що притаманні східній традиційній медицині. З тих часів наука значно пішла вперед, тому Beauty of Joseon використовують як традиційні інгредієнти, так і сучасні.
Наприклад, зірковий продукт – сонцезахисний крем – поєднує в собі 30% екстракту рисових висівок, які використовували багато століть для освітлення шкіри, та найсучасніші сонцезахисні фільтри, як от тіносорб М.
Beauty of Joseon це cruelty free бренд, тобто не тестує косметику на тваринах та не продає у країнах, що вимагають таке тестування.

Із СПФ засобами в мене довгі та теплі відносини, адже моя шкіра - дуже бліда, суха, легко згорає на солнці, і, нажаль, too much фотосенсибільна (тіло також). З огляду на це, солнцезахистні засоби і/або з додатковими СПФ фільтрами мої супутники с раннього віку: влітку, на початку весни/осені - максимально високого рівня захисту, взимку - трохи понижче. І, звичайно, усі дівчата, що носять мейкап, мене зрозуміють - як важко (і важливо!) інколи знайти справді якісний засіб, який бі і захищав гарно, и не скочувався під тональним засобом, и не створював ефекту "парнику", а про білі розводи на шкірі я вже й не говорю - буває, що втирай, не втирай, а перетворюєшься на майко* все одно... (білі розводи - це звичний недолік фізичних фотофільтрів, наприклад, оксида цинку та диоксида титану).
Хоча я люблю і плекаю свою бліду шкіру, вибілювати її ще більше не маю бажання або потреби. А ось захищати її потрібно дуже ретельно (втім, як і будь-яку іншу - фотостаріння, геть від мене!).

Звичайні СПФ - це традиційно крем або лосьйон, густий та білий чи кремовий, щільний настільки, що іноді важко розтушувати рівномірно. Саме тому я завжди в пошуках нового, робочого СПФ фільтру. І ось мені на очі потрапив такий засіб у форматі стіку... Чесно кажучи, я дещо скептично ставилася до такого формату, але він приємно здивував якістю, легкістю нанесення, відсутністю білих слідів на шкірі (!) Витрачається він досить швидко, правда, при щоденному використанні, але воно варте цього. Макіяж на ньому сидів спокійно (користуюся лише мінеральною пудрою та консилером под очі), обличчя з ним не блищить і приємне на дотик - дякувати силіконам у складі, якщо я правильно розумію. На фото 2- нанесено спершу на половину кисті, 1 фото - на голу шкіру після вмивання і тонізації, без використання зволожуючого крему. Як я не намагалася вловити його слід - він прозорий, і абсолютно непомітний, якщо не торкнутися обличчя рукою.

Найголовніше - ретельно та дбайливо видалити його зі шкіри, інакше можна отримати забиті пори; особисто я використовую гідрофильне масло власного виробництва, або щербет (бальзам), також зроблений власноруч*** (вони розчиняють і змивають навіть водостійку косметику, будь-яку туш, тіні на базі для тіней, підводку гелеві олівці тощо), потім ретельно змиваю олійні залишки за допомогою пінки** для вмивання, звичайно, уникаючи зону очей; завершенням процедури вмивання є доочищення шкіри за допомогою тоніка (інколи теж зробленого самостійно), і нанесення сироватки + крему для обличчя та під очі. Моя вибаглива шкіра, що реагує на залишки будь-чого, не видаленого з пір, "подарунком" у вигляді почервонінь, залишається абсолютно спокійною, однорідною та ніжною на дотик.
Отже, можу сказати, що, незважаючи на незвичний (як на мене) формат, Matte Sun Stick Mugwort+Camelia SPF 50+ PA++++ від Beauty Of Joseon однозначно заслуговує Вашої уваги, і, можливо, навіть займе важливе місце у Вашій косметичці! Це дійсно якісний засіб, і я із задоволенням раджу Вам опробовати на собі цей стік. Майже впевнена, що ви не пожалкуєте, бо користуватися ним дуже комфортно і приємно, а результат задовольняє на всі 100% :)
Рекомендую спробувати! А також дякую за увагу до мого допису :)

P.S. Вибачаюся за не дуже естетичний вигляд стіку - він дійсно використовується щоденно, а то й двічі на день; з іншого боку, це демонструє, наскільки він мені зайшов :)

P. P. S. Фото 3 - зворотній бік стіку, нажаль, коробку я викинула, бо не маю звички колекціонувати обгортки та коробки. Состав засобу Ви можете знайти за посиланням, тому не копіюю його тут.



*Майко - традиційна японська артистка, що розважає своїх клієнтів танцем, співом, веденням чайної церемонії, бесідою; традиційний макіяж такої жінки - біле, порцелянове обличчя, червоні вуста "бантиком", тонкі чорні брови, густо підведені очі и багато яскраво-рожевих рум'ян.

**Використовую пінку для вмивання Jomtam Amino acid clear muscle cleanser

***Будь ласка, якщо вам цікаво дізнатися більше про засоби, які я роблю власноруч, або бажаєте туторіал - дайте мені знати :) Із задоволенням поділюся усім, що знаю і можу сама :)

Beauty of Joseon Matte Sun Stick : Mugwort+Camelia (SPF 50+ PA++++) – матовий сонцезахисний стік
Beauty of Joseon Matte Sun Stick : Mugwort+Camelia (SPF 50+ PA++++) – матовий сонцезахисний стік
Beauty of Joseon Matte Sun Stick : Mugwort+Camelia (SPF 50+ PA++++) – матовий сонцезахисний стік
Beauty of Joseon Matte Sun Stick : Mugwort+Camelia (SPF 50+ PA++++) – матовий сонцезахисний стік
Beauty of Joseon Matte Sun Stick : Mugwort+Camelia (SPF 50+ PA++++) – матовий сонцезахисний �стік