Demchenko Alina

Як прибрати втому з обличчя? Seventeen Magic Serum Concealer

Як прибрати втому з обличчя? Seventeen Magic Serum Concealer
Як прибрати втому з обличчя? Seventeen Magic Serum Concealer
Як прибрати втому з обличчя? Seventeen Magic Serum Concealer

В мене мабуть з 14 років є вічна особливість - синці під очима. Вони бувають чорними, зеленими, синіми , рожевими. АЛЕ ФАКТ ТОГО ЩО ВОНИ Є - НЕ МОЖЛИВО ІГНОРУВАТИ. Взагалі, я дуже стараюсь пити вітаміни, робити все що каже лікар, але після чергових приступів, ти не хочешь відповідати на питання "А тобі що погано?", "Ти захворіла?" , "Що в тебе з очами?", "Тебе хтось вдарив?" нц і придумайте ще купу подібних питаннь, які любили задавати колеги на роботі, та навіть моя мама )) .

Тому на допомогу мені приходить декоративна косметика. Хоча я люблю фарбуватися, але бувають моменти що ніколи, але ті синяки все одно дратують. Раніше моїм мастхевом були щільні консилери, але виглядало якось не дуже, коли саме обличчя не затоновано.

А ось Seventeen Magic Serum Concealer ситуація як раз таки інша. Про цей бренд, я вперше почула від авторів клубу ( Vikulyk та TANISHA) , хоча і бачила десь у продажі. На сайті вказанно, що данний продукт родом з Греції, але я це і по шрифту зрозуміла )) Для мене це ( на данний момент) найдорожчий засібз декоративної косметики. Чи коштує він цього - дізнаємось.

Цей продукт - суміш доглядової і декоративної косметики, який призначен для боротьби з втомою під очима, маскує чорні круги та зволожує делікатну шкіру. Що ж, згодна, ця ділянка обличчя дійсно потребує не тільки мазкування а й догляду.

Засіб наноситься за допомогою аплікатора-шарика. Я вже була рада побачити це, бо маючи досвід з м'якими аплікаторами, помітила великиї переросхід продукту, який я не бачу. Також, завдяки цієї кульки, шкіра трошки охолоджується, що доволі приємно, особливо з ранку.

Як прибрати втому з обличчя? Seventeen Magic Serum Concealer
Як прибрати втому з обличчя? Seventeen Magic Serum Concealer
Як прибрати втому з обличчя? Seventeen Magic Serum Concealer

Розказувати про продукт можна багато, але краще показати результат на фотографіях.

В мене продукт у першому відтінку. Моя шкіра доволі світла, має більш холодний півтон, тож цей відтінок підійшов дуже гарно. На першому фото, добре видно відтінок, а також як розтушовується продукт. Якщо придивитися, то на першій половині фотографії, можна побачити мої супер гарні синьо-зелені вени: консилер не погано їх перекрив, хоча я б віднесла його покриття на легке або середнє. Воно не відчувається на шкірі взагалі, та й виглядає цілком природньо.

Переходимо до демонстрації роботи поближче.

Пані та Панове - мої синці. На цей раз вони не сильно помітні, я все ж таки виспалась в день зйомки) Але навіть такі, вони роблять моє обличчя супер втомленним. Так ось Seventeen Magic Serum Concealer дуже гарно справився.

Отдже пройдемось по плюсам:

  • Не відчувається на шкірі
  • Легко наноситься і гарно тушується
  • Ідеальний відтінок, який мені повністю підійшов
  • Має легке покриття, яке при тому перекриває синяки та робить це дуже природньо

Але я не буду стверджувати що продукт на 100% ідеальний. В ньому є все ж таки мінуси:

  • Забивається в складки якщо нанести забагато
  • На верхній повікі виглядає не так як би хотілось
  • Може забиватися в пори при нашаровуванні продукту

Ну якщо чесно, якось мало мінусів, я чомусь думала що буде більше. Суть в тому, що це гарнийконсилер, який непомітен на шкірі ( ну якщо ви людину роздивляєтесь через макро лінзу, окей - ви помітете). Мені подобається що він висвітлює цю зону, має слегка вологий фініш, швидко поглинається, але є час на розтушовку. Я можу сказати, що в мене він не скочувався, хоча я його вже тестувала в макіяжі декілька разів. Як підложку під тіні - використовувати точно не буду, бо ось для цього - він не створенний. А ось як зброя проти синців - ідеально. Поки що, він мені здається дуже економічним, то ж повинно вистачити надовго.

На данний момент, моя оцінка данному засобу 8,5/10