Катя Джей

Yves Saint Laurent Libre: парфуми на кожен день

Yves Saint Laurent Libre: парфуми на кожен день

Я не люблю експериментувати з парфумом і пробувати нові аромати – у мене дуже специфічний смак, а тому мені важко догодити. У цьому плані я затятий консерватор: завжди купую одні й ті самі аромати, перевірені часом.

Але торік мені захотілося чогось новенького, і я вирішила спробувати парфумовану воду Libre від відомого бренду Yves Saint Laurent.

Yves Saint Laurent Libre має привабливий флакон і може стати чудовим подарунком для жінки будь-якого віку.

Для мене це виявилася «базова» вода на кожен день. Аромат ненав'язливий, дорогий, але плоский і простий до неподобства. У той же час парфумована вода Libre в міру стійка і зовсім не дратує - в основному тому, що в ній немає ніяких особливих нот, що лізуть вперед решти композиції.

Вона ніби співіснує з твоїм образом, ніяк із ним, по суті, при цьому не взаємодіючи. Просто хороша парфумована вода, розрахована на щоденне використання.

Постараюся описати свої відчуття зрозуміліше: Libre витає десь навколо вас, але навідріз відмовляється "злипатися" з носієм аромату. Мені це здалося дивним.

Можливо, цей парфум настільки самостійний, що йому взагалі не потрібний носій? І свою назву він одержав саме тому?

З іншого боку, у такої невиразності Libre є вагомі переваги:

  • Це універсальний парфум, тому він сподобається практично кожній, так що цю воду можна сміливо брати без затесту
  • Якщо ви втомилися від складних, важких і багатогранних ароматів, Libre допоможе вам розвантажити мозок і дасть бажаний перепочинок
  • Від цього парфуму не болить голова, він не викликає жодних неприємних відчуттів чи зайвих асоціацій
  • Якщо вам потрібна вода на подарунок і ви боїтеся помилитися, цей парфум - найкращий вибір, оскільки він максимально нейтральний і має гарний флакон
  • Навіть якщо він вам набрид, я даю гарантію - ви повертатиметеся до нього в моменти, коли у вас той самий незрозумілий настрій і всі інші ваші духи «не сидять»

Так що навіть у чогось не надто оригінального та розрахованого на велику масу покупців є свої безперечні плюси.

Загалом, я вважаю, що подібний аромат має бути у кожної жінки: щось свіженьке, пудрове, з легким відливом квіток. Таку парфумовану воду можна використовувати будь-куди, починаючи від офісу і закінчуючи романтичним побаченням.

Libre нікого не задушить, не відштовхне і не змусить триматися від вас подалі. Тому можу рекомендувати цей аромат для покупки.

Особливо на міжсезоння, коли Libre "звучить" максимально привабливо.