Ритуали спа - догляду 🌸🪷
Креми для тіла від Rituals 🖤
Всім привіт! 🖤
Трошки розповім про улюблений та новий креми від всім відомого бренду Rituals 🌿
Якось я спробувала серію з Сакурою та користувалась тільки цим ароматом бренду ... була і велика банка крему і ось такі мінікі по 70 мл, це вже третій тюбик і думаю я ще повторю 💕
А зелененький з'явився в мене недавно і досить новий для мене аромат 🌿
✨
Обидва креми мають подібну консистенцію , вони досить густі, ароматні, але розподіляються по шкірі добре .
Лосьйони дійсно зволожують шкіру, немов наповнюючи її поживними частинками , шкіра як велюрова, але зовсім не жирна.
Ідеально і для вечірнього догляду , і для ранкового , тому що крем вбирається швидко , не залишаючи плям, жирних розводів чи липкості.
Також крем перший час після нанесення досить добре скользить, тому є змога зробити собі легкий массажик )
Взагалі я дуже довольна тривалим використанням крему Сакура - є дійсно накопичувальний ефект на шкіра , шкіра виглядає дуже доглянутою, так мовити "ефект вишуканості та доглянутості", але цей ефект не одразу , а через деякий.
Сподіваюсь і у крема Jing такий ж накопичувальний ефект є.
Аромати:
Rituals The Ritual Of Sakura Magic Touch Body Cream
Аромат ніжних вишневих садів , дуже казковий , з легкими рисовими нотками.
Одразу уявляю якихось ніжних Принцесс , які купаються в молочних ваннах з пелюстками квітів . Аромат приємний , подобається його відчувати вад себе. 🌸
The Ritual of Jing Body Cream
Перше враження : розтерті ароматні листочки та трави. 🌿🌱Уявляю одразу таємничий ліс, але привітний такий , з променями сонця . Аромат з часом посилюється , додається легкий пудровий відтінок та трави стають трошки насиченими. Але він все одно залишається ніжним, але огортаючий . Уявляється , Королева лісових жителів , не менше , такий ось аромат )
Коментарі (0)