Анастасія Фоміна

Морозний скраб❄️

Морозний скраб❄️

Отримавши подарунок з антицелюлітним комплексом я найбільше раділа скрабу для тіла,бо я справжній фанат скрабів.

Але зазвичай я купляю звичайні скраби без охолоджуючого/зігріваючого ефектів ,тому з охолоджуючим ефектом для мене справжня новинка.

Морозний скраб❄️

Отже ,відкриваючи баночку скрабу одразу кидається в ніс яскравий аромат ментолу.Це мені здається на любителя,бо він занадто він ріжучий в ніс для мене.

На перший погляд я подумала,що скраб дуже сухий та жорсткий.Але в дії я була приємно вражена,бо скраб як на мене середньої жорсткості і мені особисто шкіру скрабує нормально,але не дряпає,ну а по текстурі він зовсім не сухий,а при контакті з водою він взагалі по відчуттям як пінний,бо дуже швидко розмилюється при терті.Скраб добре скрабує,але на шкірі відчувається після використання невеличке пощіпування.

Щодо ефекту можу сказати,що охолодження реально є.Напевно влітку воно б було для мене приємним,але зараз коли в квартирі холодно,я не можу сказати,що цей морозець який дає скраб є для мене комфортним.Тому я напевно більше раділа б продуктам з зігріваючим ефектом.

Щодо загального враження можу сказати,що скраб мені сподобався і я поставлю йому тверду 9,бо нажаль мені аромат виявився дуже яскравим та ефект охолодження для мене був теж не дуже приємним в холодну погоду.