wowmom

Дуже якісний корейський тінт для губ у шикарному пильно-рожевому віддінку

Дуже якісний корейський тінт для губ у шикарному пильно-рожевому віддінку
Дуже якісний корейський тінт для губ у шикарному пильно-рожевому віддінку

Привіт, красуні!

Я завжди в пошуках нюдових холодних відтінків помад, бо в мене така зовнішність, на якій холодні віддінки все одно виглядають теплими. Раніше мені подобались білоруські Nude Matte Complimenti, та зі зрозумілих причин, я більше не підтримую гривнею цього виробника. І ось я подумала: "Що цікавого я ще не пробувала?", та зрозуміла, що в мене ніколи не було корейських тінтів для губ! Тож, терміново виправляюсь, і показую вам один популярний тінт з Кореї, у шикарному пильно-рожевому віддінку.

Дуже якісний корейський тінт для губ у шикарному пильно-рожевому віддінку

Ті тінти, які я раніше зустрічала, мали або червоні віддінки, або помаранчеві, бо у корейських дівчат саме така естетика. Впевнена, ви багато разів бачили ефект зацілованих червоних губ, який прийшов до нас саме з Кореї.

Але я шукала стійкий натуральний віддінок, який би я могла використовувати у щоденному макіяжі, і щоб цей колір підкреслював губи, але не привертав до себе багато уваги. І знайшла у бренду Peripera - віддінок 28 Mauve Nude.

Тінт має специфічний запах, який мені нагадує рідкі помади Lux Visage Pin Up, проте віддушка відчувається лише при нанесенні, і більше не турбує. Присмаку на губах тінт не залишає, що також дуже класно.

Мені подобається дизайн флакончику - він досить милий та незвичний, а завдяки зручному спонжику, легко промалювати чіткий контур губ.

Одразу після нанесення, тінт виглядає досить яскраво, але колір дуже красивий. Такий насичений холодний нюд, з ягідною ноткою. Можна залишити і так, бо з часом глянець зійде нанівець, і залишиться пудровий тінт, а можна одразу промокнути губи серветкою.

Колір, який залишається після промокування, просто нереально гарний. Натуральний, холодний, і, так зараз модно казати, "цей віддінок, як свої губи, тільки краще".

Як і будь-яку помаду, тінт краще наносити на зволожену шкіру губ, щоб уникнути сухості.

Тінт гарно тримається на протязі дня, бо після того, як зійде глянець, він не залишає слідів на посуді, а колір з часом лише трошки тускнішає. Це виглядає натурально, тому з впевненістю можу сказати, що з ним можна їсти:-)

Отже, своє перше знайомство з корейськими тінтами вважаю дуже вдалим, бо я знайшла дійсно красивий віддінок 28 Mauve Nude у бренда Peripera.

Дякую за увагу 😘