Фісташка

Мої перші і улюблені парфуми. Весінній квітково-фруктовий аромат що не може залишити байдужим

Мої перші і улюблені парфуми. Весінній квітково-фруктовий аромат що не може залишити байдужим

Сьогодні хочу розповісти про один з моїх улюблених ароматів. Це вже третій флакончик тож розпробувала я його по повній. Весінній, легкий, квітково-фруктовий аромат. Він не нав'язливий, приємний. Він підкреслює жіночність і витонченість

Що б краще зромзуміти мій смак і чи підходить вам моє відчуття ароматів, загляніть в цю статтю

https://club.makeup.com.ua/post/32635/

Відгуки на парфуми даються мені найважче. Це дуже субєктивна річ. На кожній людині парфуми розкриваються по своєму, різне сприйняття запахів, різні смаки.

Але все ж таки я сама люблю почитати відгуки на парфуми. З вибірки в штук 5-7 можна скласти приблизну картину аромату і чи підійде він тобі особисто.

Тож не судіть строго. Понгали

Вперше я пробувала його в магазині і закохалась одразу. Верхні фруктові ноти, легкість аромату….. Я пшикнула на себе парфумів і пішла гуляти. За якийсь час розчула квіткові ноти. Весь день все хотіла понюхати зап'ясток, так вже ж мені зайшли ці парфуми.

Носилися весь день. І одяг ще наступного дня мав після аромат цих парфумів.

Але ціна кусалась, жах просто.

І ось чоловік привіз мені ці парфуми з відрядження. Щастю не було меж. Тут і почався мій шлях до обожнювання цього аромату

От важливо мені що б на столі стояла красива баночка. Що б вона радувала око і було приємно взяти її в руки.

Тут баночка виконана з товстого скла. Ковпачок у вигляді величезного кристала. Як він гарно переливається на сонці. Самі парфуми мають рожевий віддінок. Загалом виглядає дуже ніжно з акцентним ковпачком. Я задоволена.

На фото ви бачите піраміду аромату. Його легкість та аромат неймовірно освіжають та підіймають настрій. Я дуже люблю легкі аромати, хоча останнім часом підсіла на щось більш солодке. Цей аромат нагадує про весняні квіти, фрукти та свіжість літа.

Аромат дуже стійкий. Я ношу його цілий день і під вечір при обіймах чоловік все ще чує ці нотки. Одяг же буде мати відголоски аромат аж поки не виперу їх.

За рахунок того що він досить легкий і ненав'язливий його можна носити на роботу.

Тож якщо ви прихильниця лунких квітково-фруктових ароматів, раджу спробувати і цю малютку.