Anna_feerie

Трафарет для стрілок?! Це ж геніально! 🤩

Трафарет для стрілок?! Це ж геніально! 🤩
Трафарет для стрілок?! Це ж геніально! 🤩

Скажу чесно, я не майстер малювати стрілки, бо, по-перше, маю доволі складну будову очей з нависанням, по-друге, через асиметрію обличчя зробити ідеально рівні стрілочки мені доволі складно. Але! На днях я знайшла в своїй косметичці чудовий аксесуар, на який чомусь раніше не звертала уваги - і це просто шикарний спосіб прискорити процес фарбування та нарешті отримати омріяний cat eye)))

Що ж це за девайс такий? Виглядає як невеличкий шматочок з пластику (в мене з набору пензлей від Real Techniques), який містить трафарети для стрілок різного формату. Процес використання максимально простий:

  • готуємо повіки для фарбування (в мене це обов'язково база під тіні Nyx HD, потім самі тіні - сьогодні використала золотисті шимери з палетки Estee Lauder by Violette)
  • щільно притискаємо трафарет до шкіри, щоб не було відставання
  • промальовуємо олівцем/тінями/підводкою кінчик стрілочки
  • домальовуємо початок стрілки по контуру повіки, проробляємо міжвійку, слизову за бажанням
  • профарбовуємо вії - і вуаля, наш макіяж готовий!))
Трафарет для стрілок?! Це ж геніально! 🤩

1) Матеріал доволі жорсткий, тому мені довелося прикласти зусиль, щоб гарно притиснути до ока (це може бути пов'язано з будовою конкретно мого обличчя, в мене там немає зайвих м'яких тканин, а одразу починається кістка 😆). Але при певних зусиллях все виходить.

2) Дуже важливо слідкувати за щільністю прилягання та акуратністю фарбування, щоб не допустити розмивання країв стрілочок (або ж спочатку профарбувати тінями та пензлем, якщо переживаєте). В принципі, я одразу малювала рідкою підводкою, причому далеко не найкращою, і все вийшло доволі непогано.

3) Ну, і також не забуваємо про симетрію - трафарет забезпечить рівні контури стрілочок, але правильний кут розміщення - це все ще наша задача)).

Та незважаючи на ці особливості, вважаю даний трафарет незамінним помічником для тих, хто вчиться малювати стрілки і не бажає витрачати по півгодини щоранку на створення красивого акценту в макіяжі!