Чудова коричнева туш, яка заслуговує на місце в твоїй косметичці
Maybelline New York Lash/Cils Sensational Burgundy Brown
Цій туші вже майже рік, стільки макіяжів з нею було зроблено, але ще ні разу не присвятила їй окремий допис з тирадою кохання😅
Історія кохання, яку ти можеш пропустити
При першому моєму знайомстві з Maybelline New York Lash Sensational кохання не склалося. При чому це був прям самий перший її випуск, який дістався мені гривень за 70 , уявляєте, як давно це було?)
Вона була в чорному кольорі, здається коричневої на момент запуску і не було ще. І вона дуже -дуже сильно зклеювала мені вії. Доводилось довго возитися, розчісувати, прибирати відбитки, мене це прямо такі бісило. Через пару тижнів вона підсихала і ставало краще, але всеодно це не було легке нанесення з першого разу. Вона всеодно сплутувала мої вії, її було забагато, а ще дуже поганий дозатор. Мене це дуже засмучувало, бо кінцевий результат мені подобався.Так я її і закинула. Вирішила спробувати знову через роки 4. Ситуація була та сама 😅
Рік тому я ще раз вирішила дати їй шанс, тільки в іншому відтінку. Часто буває, що від кольору залежить і консистенція, особливо в кольорових тушах.
І я була права! Коричнева туш справді виявилась трохи інша, менш рідка і не доставляюча мені стільки мороки.
Окрім того дуже гарний відтінок, який робить погляд ніжніше і м'якіше.
То чому ж я так прикіпіла до цієї туші?
По-перше, моя улюблена термо- формула, яку можна змити теплою водою. Бо я терпіти не можу терти очі спонжами.
По-друге, щіточка, яка дуже класно піднімає вії. У мене вони і так догори, але саме ця туш підкручує їх ще трохи більше, інколи здається, що торкаються брів) Доречі, я користуюсь тільки однією стороною, з самими довгими щітинками. Бо короткі так само дуже зклеюють.
По-третє, вона не осипається і не відбивається на жирних повіках.
Скоро я планую повторити її знов, бо моя вже себе доживає 🤎
Коментарі (0)