Олена В

Пептидна сироватка фірми Enough

Зрадила я своїй улюбленій пептидній сироватці Cos de Baha. Бо Cos De Baha має тенденцію у мене закінчуватися за місяць і тиждень.

Тому й вирішила спробувати якусь іншу корейську сироватку.

Вибір пав на Enough. Мені подобаються тканинні маски цього бренду. Брала тканинну фіолетову із цієї серії і мені сподобалося як вона працює. Тому вирішила довірити свою шкіру саме цій пептидній сироватці.

Тут заявлено аж 8 пептидів.

Що обіцяє виробник (загальні відомості)

• Мультипептиди сприяють виробленню колагену, надають еластичності й розгладжують зморшки.
  • Гіалуронова кислота захищає і забезпечує максимальне зволоження.
  • Екстракт центели азійської має заспокоювальні та протизапальні властивості

Purified Water, Butylene Glycol, Glycerin, Dipropylene Glycol, Betaine, Bis-PEG-18-Methyletherdimethylsilane, Cappertripeptide-1 (1890ppb), Tripeltide-29 (2ppb), Tripeptide-1 (2ppb), Hexapeptide-12 (1ppb), Nicotinoyltripeptide-35 (1ppb), Palmitoyltripeptide-1 (1ppb), Acetylhexapeptide-8 (0.5ppb), Palmitoylpentapeptide-4 (0.5 ppb), Nonapeptide-7 (0.5 ppb), Palmitoyl Tripeptide-29 (0,5 ppb), Palmitoyl Tetrapeptide-7 (0,5 ppb), Hexapeptide-9 (0.5 ppb).

Які переваги цієї сироватки я відчула:

-флакон з дозатором. Чесно,мені не дуже до вподоби піпетки. Бо коли піпетка, завжди перебираю засобу і наношу надто багато. Тут з цим не буде проблем. Два натиски-і вистачить на обличчя і шию. В цьому вбачаю економію.

-вона більш густа ніж Cos De Baha. Легко наносити,не тече. Гарно розприділяється.

-немає липкості після нанесення. У мене і з Cos De Baha не було липкості також.

-швидко поглинається. Я вже через декілька хвилин готова наносити крем.

-не конфліктує з моїм щоденним доглядом. В догляд у мене входить крем під очі і крем зволожуючий. Поки що користуюся легким зволожуючим(як і літом) і мені достатньо. Звичайно ближче до зими перейду на більш щільні і поживні.

відчуття незначного ліфтингу та тонізування після.

-немає відчуття маски чи плівки.

дуже гарне зволоження, за ради в принципі чого вона й купується.Навіть не хочеться наносити крем.Але це треба робити обов'язково.

- з приводу зморшок: на сироватку надіятися марно . Див вона великих не зробить,але допоможе підтримувати легенький тонус та підвищити тургор шкіри. Так як я роблю масаж і вправи для шиї ,то бачу ліфтинг. Шкіра в гарному стані. Мілкі зморшки стають майже непомітними. Але це із-за комплекса процедур. Про глибокі я писала: це без уколів чи інвазійних процедур не прибрати.

Якоїсь різниці на шкірі при зміні сироватки не відчула. Шкіра зволожена,без висипань,не стягнута,не рихла, немає жирного блиску. Зранку і протягом дня виглядає свіжою.

Тепер цікаво,наскільки повільніше буде використовуватися ця сироватка. І чи це бюджетніший вибір. По ціні вона на 100 грн менша. Якщо розхід буде меншим,то вважаю її гарною альтернативою улюбленої пептидної Cos De Baha.

А тепер до див.

Якщо користуватися лише сироваткою,то результат буде мінімальний. Без лімфодренажного масажу, вправ для шиї та комірцевої зони ефект буде незначним.

Тому що треба додати в свою б'юті рутину?

1. Масаж лімфодренажний обличчя та шиї. Є багато гайдів в інтернеті. Масаж з вакуумними баночками (я до речі його побоююся і не роблю,хоча баночки є).

Масаж гольчастими валиками/ ролерами. Гуаша,руками. По масажним лініям. Не забуваємо про шию,без неї масаж обличчя не буде дієвим. Оминаємо зону щитоподібної залози. Але робимо масаж задньої частини шиї також.

2.Простукування пальчиками зони декольте зранку (секунд 30). Допомагає налагодити відтік лімфи.

3. Вправи для шиї та комірцевої зони. Я роблю ЛФК вправи,щоб не нашкодити. Частина вправ з гімнастичною палкою. Без різких рухів шиєю звичайно. Я ще масажую легенько вушні раковини,це дуже гарно для кровопостачання голови. І масаж голови (я роблю роликом гольчастиим-воллосся це цінить). Іноді силіконовою м'якою щіточкою. Всі про неї вже чули і писали тут)).

4. Вправи для грудного відділу хребта. Також лімфовправи для ніг. Деякі вправи роблю з йоги,наприклад "Поза верблюда" чи "Кішка". Також для обличчя будуть гарні вправи на розтягнення грудного відділку, для тазостегнових суглобів. Вправи на розтягнення всі будуть доречні.

Якщо до сироватки і б'юті рутини все це додавати, то результат стане вираженішим.

Які результати я відчула.

1.Тепер зранку у мене майже немає набряків (хоча з водичкою грішу і буває п'ю перед сном). У мене раніше трохи опухала права частина обличчя (на якій я сплю зазвичай),був незначний набряк під оком. Сходив дуже повільно. І повертався наступного дня. Зараз він майже зник, точніше він не такий виразний. Є якась позитивна тенденція. І не така пом'ята зранку))). Дівчата які постарше зрозуміють про що я.))

2. Краще стала спати,менше затікати спина та шия і в результаті-зранку мені більше подобається мій зовнішній вигляд)).

Всім здоров'я,краси та гармонії!♥️

Дякую за увагу!